Új hozzászólás Aktív témák
-
Léc
tag
Köszönöm.
Meg fogom nézni majd délután meló után.
Volt hogy feltoltam én is a bit rate-t 5-6000-ig de akkor meg nem adott streamet csak valami hibaüzenet jelent meg twitch-en mikor megnéztem telefonon hogy milyen a stream élőben. Azon gondolkodtam hogy kipróbálom a Twitch prime 7 day trialt hátha azzal jobb lesz, de akkor megpróbálom ezeket a beállításokat előtte, aztán leírom a tapasztaltakat.
Még egyszer köszi.
-
Léc
tag
Én OBS használok és egyszerűen nem tudom úgy beállítani hogy normális streamet tudjak produkálni vele twitchen. A problémám az hogy másoknál látom hogy 720P-ben is szép folytonos a kép viszont nálam mindíg pixeleződik főleg akkor ha hirtelen forgatom a kamerát. A hardverem i7-7700k meg egy 1080Ti a netem meg 500/20 Mbit-es internet. Nem tudom hol lehet a probléma. Ha esetleg tud vki segíteni azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest