- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Léc
tag
Köszönöm.
Meg fogom nézni majd délután meló után.
Volt hogy feltoltam én is a bit rate-t 5-6000-ig de akkor meg nem adott streamet csak valami hibaüzenet jelent meg twitch-en mikor megnéztem telefonon hogy milyen a stream élőben. Azon gondolkodtam hogy kipróbálom a Twitch prime 7 day trialt hátha azzal jobb lesz, de akkor megpróbálom ezeket a beállításokat előtte, aztán leírom a tapasztaltakat.
Még egyszer köszi.
-
Léc
tag
Én OBS használok és egyszerűen nem tudom úgy beállítani hogy normális streamet tudjak produkálni vele twitchen. A problémám az hogy másoknál látom hogy 720P-ben is szép folytonos a kép viszont nálam mindíg pixeleződik főleg akkor ha hirtelen forgatom a kamerát. A hardverem i7-7700k meg egy 1080Ti a netem meg 500/20 Mbit-es internet. Nem tudom hol lehet a probléma. Ha esetleg tud vki segíteni azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest