Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- OLED TV topic
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
szőröscica #48629 üzenetére
BMW 118d van a cégnél, és én ha nem felejtem el rendszeresen kikapcsolom induláskor, ugyanis kevés olyan helyzet van, ahol legalább 20 másodpercig állni kell, viszont rohadtsok olyan, amikor forgalmi okok miatt meg kell állnom 2 azaz 2 másodpercre, és ennek meg olyan okos a rendszere, hogy képes az állóra fékezett autónál azonnal leállítani a motort, ám mivel gyakorlatilag 1 sec múlva már lépek is le a fékről, és mennék tovább, 1 másodperc állás után, szinte a főtengely leállás után azonnal már indítania is kell a motort. Eleinte eljátszottam vele, persze 2 percen belül max 3x csinálja meg, utána már a töltés negatívba megy, tehát nem állít le, de egy idő után marha idegesítő. Látod, hogy feltorlódik a sor, de azt is látod, hogy az eleje már megy is, de nem tudsz annyira lassan csorogni, hogy ne kelljen 0-ra állni. És pont mikor a koccanás elkerülése miatt megállsz, már indul is az előtted lévő. Ekkor a motor leáll, majd indul is, és mész tovább. Ennek végképp semmi környezetvédelmi haszna nincs.
Fogalmam sincs hány másodpercre éri meg leállítani, de szerintem 30 alatt fölösleges.Plusz az aktív kormányrásegítés meg a passzív sávtartási segéd (szenzorok nélküli buta verziója) rendszeresen ellentart(!), mikor enyhén kanyarodnék, vagy pláne benntartanám magamtól a sávban(!) és néha erővel kell a kanyarba vagy az ívre, a sávba behúzni a kocsit, ettől viszont hirtelen megugrik, és fél sávnyival arrébb találja magát az ember. De ez sem mindig, szóval még veszélyes is, mert nem számíthatsz rá biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest