Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Hehh, jó ilyen véleményt látni ilyen vén szatyorltól.
Mellesleg (hopp, szexizmus!) egyetértek. Persze, mindig jönnek a 17 éves ügyifiúcskák, hogy nemááá, én milyen kolmoly meg benőtt vagyok... 1) Ha látom, sem hiszem. 2) Ha hiszem, sem érdekel. 3) Azt elfelejtik ezek az élharcosok, hogy rajtuk kívül van még pártízezer, akinek viszont nem hogy kormányt, de a saját farkát sem adnám a kezébe, mert azzal is balesetet okoz.
Na végre, erre várok hány hete! Stafírungot ne hozz, majdnem komplett háztartást vezetek, csak bugyi, melltartó, pipere kell. Meg egzotikus főzőedények, ha éppen úgy szottyansz. Hálás vendég vagyok, imádok enni és alaposan dicsérek.
Sipi
-
Ticsi.
csendes tag
Ezzel én is egyetértek.
Képzeljétek el néhány éve Sianék autójával megálltunk egy tök egyenes utcán. Egy robogós srác meg belénk jött hátulról. Csatt... Elkezdi nem fogott a fék. Kikerülni nem tudott? Érdekes...
És még az apja volt felháborodva, hogy mit képzelünk, hogy elkértük a személyijét.
Bezzeg amikor kiderült, hogy Sianék szomszédja közös ismerős, akkor már ment a nyalás.
Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest