Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
2 hete vettem a 83"-os C4-et 950-ért a T-nél. Uhh... hát nem semmi az új ár a tavalyi modellhez képest... Örülök, hogy hallgattam rátok és meg tudtam még venni a kifutó szériát. Tudom, az új biztos okkal ennyi, de egy sima LCD után nekem a C4 is űrhajó
-
tomi5244
őstag
válasz
LurkerSheik #111722 üzenetére
Pont ilyen falidekort tervezek én is, csak én a teljes felületre. Köszönöm a led tippet, utána nézek.
-
tomi5244
őstag
Sziasztok, kicsit off, de nem találok erre külön topikot. TV mögé helyezett ledszalagra tudtok ötletet adni? Hol érdemes venni ami egy elfogadható minőséget képvisel? Semmi komoly extra nem kéne. Meleg fehér. Csak felülre raknék, akár USB-ről is mehet. Philips termékeket néztem, de az horror áron van.
-
tomi5244
őstag
Sziasztok! LG C4 modelleken földeletlen dugvilla van? 83"-os
-
tomi5244
őstag
Én 3.5 méterről mozizom 5 éve 120"-os vetített képpel. Ráadásul csak FullHD-t
Igaz más, ha az ember megnéz egy filmet 2-3 naponta, meg más, ha "TV funkció"t használ ugyan ilyen feltételekkel.Amúgy délután berendeltem egy 83"-os LG C4-et. Tudom, ennyiért lett volna 77-es S95D is, de engem a méret győzött meg, illetve az LG op. rendszere is erősen befolyásolt. Hát majd meglátjuk
-
tomi5244
őstag
válasz
tibbike01 #111606 üzenetére
Telekomtól venném részletre. Tudom, hogy ez öszvérmegoldás, de kizárt, hogy egybe adjak ennyit egy TV-ért. Évek óta így veszem a kütyüjeimet, van jó meg rossz oldala is tudom
Amúgy ez az én szerencsém, meggyőztetek, hogy rendeljem meg, erre jelenleg nincs készleten a T-nél
tegnap még volt!!
Feliratkoztam a készletértesítőre, mert azt javasolta a chat, elvileg amíg a honlap jelzi a TV vásárlási lehetőségét, akkor még várható készlet.
77s90d egy tizessel lenne több havi szinten. Biztos nagyon jó TV az is, de kicsit félek attól a One connect box-tól. De utána olvasok most már
-
tomi5244
őstag
Sziasztok! LG C4 77"os TV-t néztem ki. Igazából már meg tudnám rendelni a napokban is, de a felhelyezése és beüzemelése még 1-2 hetet, de az is lehet, hogy 1-2 hónapot is váratna magára. (festés és felújítás zajlik) Szóval nem sürgős a vásárlás, de ahogy nézem az árukereső oldalon 2024 tavaszán jelent meg a jelenlegi modell. Idén is várható verziófrissítés?
Nem követem nyomon ezt a piacot. Már csak azért is lenne jó tudni, mert az új modell gondolom drágább lesz egy darabig, nekem meg most ez a max keret amit rá tudok áldozni a C4-re. Vagy ennyit mérséklődött az oled piac? Mert ez a TV bőven millió felett kezdett, és most 800k körül megy
Köszi
-
tomi5244
őstag
Sziasztok! Van itt esetleg LG 77"-os OledTV tulaj?
Festés előtt állunk, a TV még nem érkezett meg, de a konektort és kábeleket szeretném minél pontosabban és optimálisan a TV mögé helyezni. Le tudná valaki mérni nekem, hogy a TV vastag panel része, és a "sima" vékony oled rész milyen széles?
Minél közelebb fogom feltenni a TV-t a falra, így kb minden cm, akár mm is számítani fog, illetve elvileg lesz dekor panel is a falon.
Egyéb TV felhelyezési, és kábelmenedzsment ötletek is jöhetnek.
Köszönöm!!!
Szerk: 77"-os C4 2024-es modelt néztem ki, de gondolom más típusoknál sincs hatalmas eltérés(?).
-
tomi5244
őstag
válasz
#72042496 #26929 üzenetére
Igen, kb 1-1,5 év mire költözni tudnék egy nagyobb helyiségbe. De addig nem várnék a TV vásárlással. Azért vennék most "nagyot" hogy az oda is jó legyen. Bár ott se nézném túl messziről
TV idővel nyilván kicsi lenne, mint mindig, de azért 2-3 évente nem cserélnék. 5+ évre tervezek.
Most 27" elött ülök az 80-90cm ről kényelmes. Ha ezt átszámolom 65"-ra az 220-ra jön ki. Tehát arányaiban kb ott lénnék mint most, csak az élmény lenne más.
-
tomi5244
őstag
Üdv! Szerintetek egy 65"-os TV-t. 210cm-es távolságról nézni túlzás? Jelenlegi hely adottságai ezt teszik lehetővé. Később tudok nagyobb helyre költözni, de 2x nem akarok TV-t venni. (most vennék egy kissebbet, később nagyobbat(?)
)
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Micro Four Thirds
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- ASUS routerek
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest