Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
KRoy19 #63029 üzenetére
Hdt nem egyszerű cég az biztos! De nekem se törték össze, annak idején a B9 et. Korábban amikor vettem tvt, a gls hozta. De sose agyaltam ezen jaj, hogy össze van törve. Külsőleg kell körbe nézni, ill le fotózni a dobozt. Legutóbb amikor hozták a tvt, le fotózták ők is meg én is. Így ha nincs külső sérülés eléggé minimális a dolog, hogy törött legyen a tv. Ki csomagolásról érdemes videót készíteni, mert ki tudja. Törött kijelzőt utólag nehéz bizonyítani, de nekem eddig szerencsém volt ez ügybe,egyszer se volt törött. Törés általában be kapcsoláskor látható, ezért ha futár előtt ki van bontva, és nincs külső nyom, futár elmegy és be kapcsolás után kiderül, hogy törött na az már ciki. Mert ha meg kérdik a futárt azt mondják mi rendbe ott hagytuk a tvt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Külpolitika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest