Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Mini PC
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
janos666 #40851 üzenetére
Gondoltam én erre, mármint hogy a panel RGB lehetőségei felett van színtorzulás a W pixelek belépése miatt, de azért vetettem el mert egész sötét zöld árnyalatok is számomra túlszaturáltak. Nem tudom, lehet, hogy annyira okádok csak az LCD zöldtől hogy allergiás lettem erre és már olyan szaturáltsági értékek is kicsapják a biztit amit ha műszerrel mérnéd akkor teljesen oké lenne.
Van persze egy olyan olvasata is a dolognak, hogy esetleg a drága youtuberek akiknek az utazási videóit nézem HDR-ben, egyszerűen agyig húzták a színeket és ezen belül náluk a zöld így néz ki jól.
A panel inhomogén ez tutti - de egy fikarcnyival sem rosszabb mint bármelyik másik 65 colos. Ezért is maradt. Az összes ilyen kaki: azaz két oldalt sárgás tint (enyhe). Ez van. Behúztam a sárgát +8-ba, így középen is tényleg sárga, két oldalt meg kicsit kodakos lett
- így nem annyira gáz, mintha középen egy hangyányi zöld is lenne.
Rakom az órákat bele, mire a vírus lemegy, már lesz benne 500 legalább szóval megérik a kalibrációdra - úgy is rég találkoztunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest