Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz Nemir Ombe #2758 üzenetére

Hát egy 65ös z9d 1.250.000 míg egy 65ös b6os "csak" 1.140.000, ok, az e6os 1.500.000 körül van :D

(#2761) Partizan182 Engem tényleg nem érdekel a betekintési szög, én szemből nézem, máshonnan sose :D Ha már nézem, nézem rendesen, s a kanapéból. Ha 4en nézzük még akkor is jó, ok, szgép asztalnál ülve el kéne forgassam, de akkor max a hang megy (szó szerint, tv ki van kapcsolva, csak erősítő megy :D) ha épp háttérzaj kell...
    Pontosan nem mértem le hol kapcsolt ki, de 30% körül lehetett valahol. Ettől függetlenül a feketéje hiányozni fog, ha végül lcdnél kötök ki, az biztos, de még nem kiabálok el semmit, az még nem érkezett meg :D

(#2763) Partizan182 4k bizony sok helyen felesleges, ez biztos. De a hdr már bármilyen nézési sávnál kijön! Nomeg a távoli jövőről beszélünk, azért ha figyelembe vesszük h 10 éve a 40 col volt a "nagy" tv a háztartásokban, 20 éve meg a 20colos kb, ma pedig a 65ös, akkor simán lehet h 10 év múlva még itthon is a 80" lesz az elterjedtebb "nagy" tv... A hanyatlóéknál már simán megy a 77es és 100as kategória olyan szinten mint itthon a 65"es...

Új hozzászólás Aktív témák