Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz bigdigit #87784 üzenetére

Gondod írnék ilyet ha nem így lenne? :F 4 fős családban mind a 4 embernek nálunk Samsung telefon van
    Nekem a céges Iphone mellett egy 52,gyerekeknek A53 és S21 páromnak Zflip van.
    A Zflipet recsegő hangszóróval most vittük vissza másodszor,elsőre a szervízben azt mondták a rajta lévő appok miatt recseg,a faszi úgy beszélt a párommal hogy panaszt akartunk tenni.
    De aztán 3 hét múlva jött az értesítés,hogy kész.Elhoztuk,ugyan úgy recsegett.
    Visszavittük,2 hét múlva hívták a páromat hogy beázás van az alaplapon,fényképet mutogattak foltokkal a nyákon, és erre nem szól a garancia.
    Párom úgy vigyáz a telefonjaira,hogy te még olyat nem láttál.
    Ezután bevittem fehérvárra szervízbe,2 nap múlva kész lett ,12 ezer forint volt,tökéletes.Csak most nincs garancia egy 6 hónapos 400 ezres telón.
    Szóval én azt írom ami velünk történt,majd azt én tudom mi a valóság nálunk.
    Az hogy ez a Sasung vagy a helyi szervíz hozzáállása nem tudom.Az én A52 telóm evek óta hibátlan minden szempontból a többivel sincs gond,párom meg vagy 10+éve csak Samsungot használ.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák