Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz dgyuri0123 #7385 üzenetére

    "Ha gondod van velem, egyszerűen ignorálj kérlek, mert kezd elegem lenni a kioktató hangnemedből. "

    Nem szabad ilyen indulatokkal beszélgetni erről az egészről! Távolról sem ér annyit! (Nézd meg, hová vezetett mindez a különféle tévés témákban nemrég...)

    Viszont olvasom ezt a témát rendszeresen, és ne haragudj, de azt látom, hogy amióta megvetted a saját OLED tévédet, folyamatosa önigazolás mindaz, amit írsz!

    Nem titok, még privátban is beszélgettünk, mielőtt megvetted az OLED tévédet, amiről azt megelőzően semmi tapasztalatod nem volt. Nemhogy a 4K HDR modellekről, de a Full HD változatokról sem.

    Aztán egy-két nappal azt követően, hogy megvásároltad az LG 55EG910V tévét, már olyan magabiztossággal állítottad, hogy a "4K-nak, és a HDR-nek nincsen értelme", hogy az már tényleg arcpirító volt. És folyamatosan ezt teszed azóta, miközben - nagy valószínűséggel - semmi tapasztalatod nincsen a HDR mozgóképek kapcsán.

    A HDR technológia előnyeit (amennyiben tévékről van szó) nem statikus, állóképeken kell ecsetelni. A filmeket illetően viszont megkérdőjelezhetetlen a technológia előnye, és mindaz a képi élmény, amit a felhasználónak nyújt. Alkalmazása a tévékben az utóbbi évek, vagy évtized legnagyobb innovációja.

    Ami pedig a Full HD, LG OLED készüléket illeti... Tessék neki örülni, és használni.

    Egyúttal elfogadni azt, hogy a jobb 4K-s és HDR-es OLED-ektől bizony elmarad a látvány, amelyet képesek megjeleníteni, és nem csak a kisebb felbontása okán. (És akkor nem is említettük még a várhatóan még jobb képességű, technológiai hibákat remélhetőleg még jobban kiküszöbölő 2018-as felhozatalt...)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák