Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrone89
aktív tag
válasz ndomokos #105148 üzenetére
Általában a nagyobb méretet mondanám, DE..itt kicsit árnyaltabb a dolog, elvileg és gyakorlatilag is a C4-ben jobb processzor van, jobb képfeldolgozással és mozgásmegjelenítéssel. Nem állítom hogy mérföldekkel jobb lenne a C4 ilyen téren, mert biztos hogy nem, de olyan dolgokban erősebb a benne lévő processzor amik szemmel láthatóak/észrevehetőek. Biztos hogy nagyon jó tv a B4, de ha Te és a szemeid pont háklisabb vagy a mozgásmegjelenítésből fakadó esetleges anomáliákra..akkor inkább C4-et mondanám, vagy ha már 65col akkor C3 ha kapni még valahol. Euronicsban van belőle még(bár pont a napokban történtek és korábban is olvasottak miatt őket nem tudnám jó szívvel ajánlani) Fényerő szerintem mindkét tv esetében bőven korrekt, főleg ha nem ablakkal teli helységbe, hanem mondjuk hálóba szánod. Nem tudom miért gondolod hogy beégetnéd, de értelmes oledfényt állítva SDR tartalmakra(40-60 közötti értékre belőve plusz némi védelmet kapcsolva szerintem ezeket a tévéket már elég nehéz beégetni. Egyébként azt javaslom ha teheted próbáld megnézni a 2 tv-t egymás mellett valamelyik áruházban saját anyaggal, ami nem 100% biztos segítség, mert ott nagyon nem otthoni körülményekben és fények között látod őket és a képmód is amiben futnak ott, az valószínűleg az élénk képmód, aminél túltoltak a színek stb, de szerintem ha használsz mozgásjavító opciót, legalább ez látszódna a két készülék között. Egyébként pedig ha online rendelsz 14 nap elállási lehetőséged van ha nem tetszik a tv. Alapjáraton a 65 B4-et mondanám, de a fentebb írt dolgokról szerintem azért jobb ha tudomásod van így vásárlás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest