Hirdetés
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
milyen ez az ali61 alá? Nekem is ali61 csippek vannak rajta. Gondolom az is valami olckúl csipszet lehetett. Ja, most 250-en megy. De magasabb az FSB, és ez a lényeg! Fel szerettem volna tenni 100-asra. Majd holnap me is próbálom.
k6-ost most láttam életemben először. Normális, hogy a procc tetején egy bazinagy ''vas'' lap van? Lesarkazni tehát lehetetlen. A hűtő meg mozog is rajta egy kicsit, az ezüstpaszta meg gány módon van alákenve. De sztem leégni nem tud. Főleg a magas FSB kis szorzó kombóval. Tök jó, ingyért kaptam egy ilen gépet! És műxik rendesen!
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Interactive Brokers társalgó
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- World of Tanks - MMO
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Top Ár! i5-8500 processzor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest