Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz Gaborkik #4805 üzenetére
Igen, youtubeon nagyon látványos tud lenni a különbség, de nyilván kell "anyag", amiből dolgozik az ember.
Vimeo szebb-jobb végeredménben, de nehezebb ott elérni a nézőket.
Köszi a gép ajánlást. Nem tervezek hatdcore júzer lenni, először csak kipróbálnám mi is ez, aztán meglátjuk tetszik-e, el tudok-e érni embereket vele stb.Rodzser Mór
Pedig van különbség, nyilván csak megfelelő felbontású megjelenítőn érezhető. Speckós tartalmaknál és kellően nagy felbontású kijelzőnék akár már egérmozi (telefon) méretben is látható a különbség (eléggé rágerjedtem erre a témára, egyrészt mert végre fasza kijelzője van a telómnak, másrészt amikor én kezdtem digitális média tartalmakkal foglalkozni, még asztali gép volt meg maximum noti, FHD mindenre is elég volt; azóta sokat változott a világ, nagy felbontású, kitűnő minőségű megjelenítők a zsebben, az adatforgalom sem akadály már jó ideje stb.)[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
hülyegyerek
addikt
válasz Gaborkik #4501 üzenetére
110.000 ft / 300 euró alatt kellene valami. Köszi a tippet, ránézek.
Rodzser Mór: telefonnal sajnos nem működik a dolog, egyrészt baromi kényelmetlen folyton kézben tartani, másrészt meg ha hívnak, akkor le kell állítani a felvételt.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Apple notebookok
- Google Chrome
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- További aktív témák...
- Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG OS HSM C + állványgyűrű ( Nikon )
- Canon M50 mkII fényképezőgépváz + kiegészítők (gyári doboz, karcmentes - EF - EFM adapter, vaku)
- Canon EF-M STM széleslátó - 11-22mm f4-5,6 IS objektív (karcmentes, dobozában)
- Canon EF-M STM IS f3,5 - 28mm makró-objektív (karcmentes, gyári doboz)
- Sigma WR UV szűrő (86mm)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest