Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
v.attis #43485 üzenetére
Indulhatsz a jelenlegi gateway-el a xiaomi cuccoknak van integrációja, de nem kapod meg azt a pluszt amit közvetlen HA-ba integrálva kapsz: minden lokálisan lesz végrehajtva gyorsan, illetve internet nélkül is működni fog minden.
Egyébként a kapcsolóid mögé épített relék szerintem akkor is működnek ha nincsenek gatewayhez párosítva, persze ahhoz múltszázadi módon meg kell nyomni a kapcsolótszóval nem égető annyira a dolog szerintem időben, én személy szerint inkább jóra csinálnám
De aztán az is lehet, hogy beleintegrálod a xiaomi gateway-t HA-ba és azt mondod neked ez igy nagyon megfelel. Mindenki máshogy szereti, van akit nem zavar a cloud, meg hogy kínában figyelik mikor ég a budi lámpa, van akinek meg nagyon szúrja a csőrét.Egyébként itt ritkán jön fel, de én Homey Pro-t használtam HA előtt és az van legközelebb a bekapcsolod és működik okos gateway-hez. HA elég felhasználó barát lett az utóbbi időben, de nem out-of-the-box élmény. Viszont Homeynál a 100k-t ki kell köhögni az elején, viszont az zigbee, zwave, tuya, wifi minden vacak egy eszközben és rengeteg integrációja van közösségi alapon. Nekem volt pár ezoterikus mert szeretem ha fáj akkor váltottam HA-ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Házimozi belépő szinten
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest