Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Bash
őstag
Szia tildy!
Olvastam, hogy elúszott a TFT-nk! :O
Majd a következő!
Egyszer én is elhagytam az övtáskámat. Vonattal (hú de utáltam) utaztam Pestre vasárnap este és véletlenül fennhagytam az övtáskám. Benne volt minden iratom, pénztárcám (jelentős összeggel), kulcsaim, stb. KöKi-n szálltam le, még a peronon észre is vettem, de a vonat már elindult. Villámgyorsan Metróra szálltam, irány a Nyugati. Mire odaértem már benn állt a szerelvény. Kérdeztem a kallert, hogy nem találtak-e egy táskát, mondta, hogy két fiatal lány megtalálta, elküldte őket az állomáson lévő rendőrörsre. Bementem, de ők nem tudtak semmit róla.Mindenesetre bejelentettem, leírtam mindent, bankkártyámat letiltattam. Koliba beérve éppen a szekrényem feltörésén gondolkodtam, amikor megcsörrent a mobilom. A két lány hívott, hogy megtalálták a cuccomat, mikor tudunk találkozni. Az életemet mentették meg. Egy órával utána találkoztunk Kelenföldön, és visszaadtak mindent. Nagyon köszönöm nekik! Vannak még becsületes emberek szerencsére.
Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest