Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nem tudom mit értesz pontosan a ''warezolás'' fogalma alatt, de én úgy használom a netet (DC++-t), hogy ami kell/érdekel azt letöltöm...már csak azért is, mert én az esetek 70%-ában egy programot használok 10x/1-2 hétig, s utána felé sem nézek (mert még sincs rá szükségem, mégse erre gondoltam, meguntam azt amire való, stb.).
Játszani gépen nem játszok, filmeket nem szoktam nézni, mp3-aim nagy része konzolos játékok zenéje. Ezeket originálban 10-15ezer Ft/album-ért lehetne kapni, persze úgy, hogy japánból megrendelem őket...valahogy nem vonzó a lehetőség :)). Ugyebár vásárlással ez ugyancsak drága mulatság lenne.
Ettől függetlenül az a meglátásom, hogy én nem warezolok: a netezésem nagy része ''böngészőhasználatból'' áll (sok-sok fórum, ilyen weboldal, olyan weboldal, stb.).
Aktív témák
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Gyúrósok ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- RAM topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest