Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kecske és káposzta lenne a Gamdias új háza?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
Panther
üzenetére
Nem, én voltam a hibás. Eleve gyoesabban mentem mint a megengedett sebesség, gyorsabban mint az útviszonyok megengedték, és gyorsabban mint a rutinom alapján mehettem volna. A kitolató autós is vétkes, mert amit csinált az veszélyeztetés, de nem ő okozta a balesetet, ugyanis ha a megengedett sebességgel megyek, pláne ha a csúszós útnak megfelelővel. simán megállhattam volna. Ha meg van elég eszem, ilyen időben a semmi rutinommal el sem indulok motorozni.
''Meg itt nem tolathat elém senki mert egyszerűen nicns becsatlakozó út. Két oldalt szalagkorlát, amúgy a puszta. Továbbra sem tudom elképzelni mi történhetett volna.''
Hidd el Panther hogy a balesetet szenvedett emberek 99%-a ezt gondolta. senki nem úgy indul el hogy ma fogom összetörni magam, senki nem tudja 1 percre előre hogy balesetet fog szenvedni, hiszen ha tudná, megállna, lassítana, kiszállna, más utat választana, stb. Mindenki a baleset előtti utolsó másodpercekig biztonságban érzi magát.
''ott van a tábla hogy biciklivel, mezőgazdasági izével meg lovaskocsival TILOS. Ja, és a biciklisnek is ki kell lenni világítva.''
Meg ugye elméletileg csak 80-al lehet menni :) Sose építs arra hogy mindenki betartja a szabályokat.
Na mindegy nem akarom itt a nagy okost adni, csak tapasztalatból mondom hogy nem tud akkora élvezetet nyujtani a vezetés amiért egy balesetet és a következményeit érdemes bevállalni
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Hp 830 G8 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 12 hó garancia, Magyar
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs