Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
Panther
üzenetére
:( azt hiszed ez jópofa? nem csak magadban tehetsz kárt, hanem másban is. nekem 3 éve van jogsim, de nem lennék ilyen bátor, hogy egy arra alkalmatlan autóval ködben száguldozzak. És, ha a ködből egyszercsak egy biciklis, gyalogos jelenik meg előtted? az ABS megfogta volna az autót 2 méteren belül?Arról nem is beszélve, hogy friss jogosítvánnyal nem mernék a helyedben ugrálni, hogy 110-zel mentem, nincs még akkora rutinod, nem érzed még annyira az autót, hogy tudd, mit csinálhatsz vele, és mit nem. Az első évben nem nagyon mentem 90 felett jó autóval sem, nemhogy Wartburggal. Meg nem próbáltam eljátszani a született autóversenyzőt. Csak ésszel. Száguldozni a mai napig sem szoktam, sosem lehet tudni, akár egy defekt is máshogy jön ki 150-nél, és 90-nél, ezt szeretném, ha észben tartanád. Te sem akarhatod tönkre tenni az életed. sokan vannak, akik ha tehetnék viszaforgatnák az időt, és még egyszer nem mennének annyival. Nyomorék is lehetsz, ha nincs szerencséd, és azzá tehetsz embereket, tönkre teheted mindkét család életét. Ez járjon a fejedben, ha legközelebb autóba ülsz.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Witcher topik
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Gitáros topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest