- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
Panther
üzenetére
:( azt hiszed ez jópofa? nem csak magadban tehetsz kárt, hanem másban is. nekem 3 éve van jogsim, de nem lennék ilyen bátor, hogy egy arra alkalmatlan autóval ködben száguldozzak. És, ha a ködből egyszercsak egy biciklis, gyalogos jelenik meg előtted? az ABS megfogta volna az autót 2 méteren belül?Arról nem is beszélve, hogy friss jogosítvánnyal nem mernék a helyedben ugrálni, hogy 110-zel mentem, nincs még akkora rutinod, nem érzed még annyira az autót, hogy tudd, mit csinálhatsz vele, és mit nem. Az első évben nem nagyon mentem 90 felett jó autóval sem, nemhogy Wartburggal. Meg nem próbáltam eljátszani a született autóversenyzőt. Csak ésszel. Száguldozni a mai napig sem szoktam, sosem lehet tudni, akár egy defekt is máshogy jön ki 150-nél, és 90-nél, ezt szeretném, ha észben tartanád. Te sem akarhatod tönkre tenni az életed. sokan vannak, akik ha tehetnék viszaforgatnák az időt, és még egyszer nem mennének annyival. Nyomorék is lehetsz, ha nincs szerencséd, és azzá tehetsz embereket, tönkre teheted mindkét család életét. Ez járjon a fejedben, ha legközelebb autóba ülsz.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Warships
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest