Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Android tovabb fog jonni ra (7 evig), nem fogod addig hasznalni szerintem. En az alapjan vettem, hogy dxomark eggyel tobb pont volt, arban meg fele (pixel 7 pro vs iphone 14 pro max). Most a pont forditva van, az ar nem, a ketto kozott most is a pixelt vennem. A tobbi android dxomarkban joval lentebb van (kiveve a playstore nelkuliek), a jatekok nem erdekeltek annyira. Altalanos celra az erosebb hw-ek annyira nem sokkal erosebbek, es egyik se lesz keves, ettol nem felnek.
-
Nekem éppen van kettő is, ha akarod, szívesen megmutatom. (Pixel 8 és 7a)
@Emvy: nekem még egyik pixelem sem volt érezhetően bugos. Mondjuk nem is egyből veszem meg őket, hanem picit később, lehet, addigra kijavítják.
@Concret_HP: nekem általában senki nem tudja, hogy milyen telefonom van. Amikor a fotóimat megosztom velük, akkor szoktak elcsodálkozni

@Mikrobi: én 2015 óta párhuzamosan használom az androidot és az ios-t, és amúgy egyre jobban hasonlítanak egymásra. Vicces látni, hogy, folyamatosan egymástól lopnak

szerintem kb. az egyetlen lényegi különbség már a file-rendszer kezelése, illetve a beállítások logikája
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone-t használók OFF topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Ford topik
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Jövedelem
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest