Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Az ora igazabol a ferfiak talan egyetlen, szelesebb korben elterjedt ekszere. Nem kutyalanc, nem karkoto, nem gyuru, nem fulbevalo, hanem ora. Nyilvan ez is valasztas kerdese es milliofelekeppen lehet kategorizalni, divat, stilus, penztarca, mindenhez koze lehet - en ebben is kivetel vagyok mert ugyan szeretem oket, de penzem nincs ra es feleslegesnek tartom hogy szazezreket koltsek ra ugyhogy van par szinu es fajtaju, kivitelu amiket fel tudok venni kulonbozo szonu ruhakhoz hogy ne nezzel ki igenytelen parasztnak, bar biztos van olyan aki szerint nem illik ez ehhez es az ahhoz, de szamomra a lenyeg hogy nekem tetsszen es kenyelmes legyen, a tobbi leginkabb nem izgat. Batyam halomra veszi a sokszazezres orakat, aztan orr vannak a szekrenyben, biztos az is jo valamire...

most epp egy 25 eves analog casio van rajtam, mar akkor is a legolcsobb legigenytelenebb fajta volt, de tokeletesen mukodik es mivel feher polo van rajtam es ennek feher a szamlapja, ma ezt vettem fel.
ez volt az en velemenyem, es en tortenetem az orakkal kapcsolatosan
amugy a legujabb a tavaly nejemtol szulinapra kapott slow watch-om, azt nagyon komalom, termeszetesen leginkabb egyiket sem azert hordom, hogy az idot nezzem rajta
-
-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Szerintem felreerted a celjat. Marmint nem feltetlenul egy celja van, embere valogatja, de a 'ruha teszi az embert' temaban felhozott ora kerdes biztos, hogy nem az ido leolvasasarol szol.
Ez most off az offban, tehat on?Szerk: csak ki akartam probalni a dupla offot, es lam, az is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xbox One S (1TB) lemezes ,garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium Karcmentes állapotban!
- RETRO GAMER / YOUTUBE STARTER PACK
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 162 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Gamer Egér RGB!!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs