- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
En meg remlem hogy 2011ig kihuzom nelkule:- )))
udv
neduddki
mod:egy tplink routet nezegetek eppen, a multkori neatgerhez oleg hasonlo, az tan egy piicel atgondoltabb,meg dragbb is
ugy tunk ujabban lowcost routerekkel szorakozok:- )
zyxel, smc, linksys, netgear, tplink mit hagytam meg ki??? /gb es msi bisztosan kimarad, asus majd kiderul, cisco-t nagyon varom:- ) sajna ovislink nincs ellenben d-linket nem akarok latni, abbol nagyon elegem van, de ugy tunik nem csak nekem, mert mindki szokk at rola, usr sem diocserik ujabban/ egyeb otletek???:- ))) -
Bubu79
addikt
Én mégcsak pillantást sem vetettem rá - bár azt már lecsekkoltam, hogy vajon mit szólna hozzá a gépem...
Bár ha jól rémlik, annak idején az XP-vel is lemaradásban voltam, mert a kiadása után kb. 1,5 évvel gondoltam úgy, hogy ismerkedni kéne cseppet vele, mert egyre több nálam megforduló gépen volt...
Szerettem volna szeretni a Milleniumot, mert sok olyan ígéretes lehetőség volt benne, ami jó lett volna - ha működik ( a rendszervisszaállítás és a hibernálás pl. ), de a végén mégis úgy voltam vele, hogy maradjon inkább a Win'98SE, mert az legalább működik valahogy...
Vénember: pöcökegér, vagy tapipad? Esetleg külső rágcsáló?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest