Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
En meg remlem hogy 2011ig kihuzom nelkule:- )))
udv
neduddki
mod:egy tplink routet nezegetek eppen, a multkori neatgerhez oleg hasonlo, az tan egy piicel atgondoltabb,meg dragbb is
ugy tunk ujabban lowcost routerekkel szorakozok:- )
zyxel, smc, linksys, netgear, tplink mit hagytam meg ki??? /gb es msi bisztosan kimarad, asus majd kiderul, cisco-t nagyon varom:- ) sajna ovislink nincs ellenben d-linket nem akarok latni, abbol nagyon elegem van, de ugy tunik nem csak nekem, mert mindki szokk at rola, usr sem diocserik ujabban/ egyeb otletek???:- ))) -
Bubu79
addikt
Én mégcsak pillantást sem vetettem rá - bár azt már lecsekkoltam, hogy vajon mit szólna hozzá a gépem...
Bár ha jól rémlik, annak idején az XP-vel is lemaradásban voltam, mert a kiadása után kb. 1,5 évvel gondoltam úgy, hogy ismerkedni kéne cseppet vele, mert egyre több nálam megforduló gépen volt...
Szerettem volna szeretni a Milleniumot, mert sok olyan ígéretes lehetőség volt benne, ami jó lett volna - ha működik ( a rendszervisszaállítás és a hibernálás pl. ), de a végén mégis úgy voltam vele, hogy maradjon inkább a Win'98SE, mert az legalább működik valahogy...
Vénember: pöcökegér, vagy tapipad? Esetleg külső rágcsáló?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest