Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
bitpork
üzenetére
5*,de ez nem EU 5* szinvonal szerintem.
Semmi extrát nem kértek,csak hogy vacsinál ne úgy legyél mint ahogyan strandon voltál(mert volt sajnos olyan suttyó aki bepróbálta)
Férfiaknál:hosszú nadrág,ing,szandál (de inkább zárt cipő)
Nőknél:nyári ruha,szandál,vagy magassarkú(zárt) -
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Fordítsuk meg a dolgot: ha már fizetek valami jobbfajta szállidáért, akkor hadd ne kelljen már a bunkó turista pörköltszaftos atlétája alól kifityegő mellbozontot, és hónaljkutyát (pluszpontért nőknél), valamint a gombás lábkörmeit a retkes lábán a flipflopban csodálnom. Persze az igazság általában a kettő között van, én egyrészt nem mennék így emberek közé (ha igen, akkor is alapból ápoltabb vagyok a nagy átlagnál, meg lassan egész vállalhatóan sportosra fogyok, de mégsem), másrészt eleve elkerülöm azokat a helyeket, ahol felbukkanhatnak ilyen otromba bunkók.
p
-
FehérHolló
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Ha az üzleti utazókra specializálódott, akkor szokott lenni dress code az étteremben.
Valahol München és Ingolstadt között jártam úgy, hogy lementem hosszúnaciban és ingpólóban reggelizni, mert még nem akartam felhúzni az aznapi inget, aztán mindenki más öltönyben ült. Kicsit kínosnak éreztem, pedig alapban már így is túlöltözöttnek gondoltam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen routert?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest