Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Házi hangfal építés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Szerencsések vagytok, hogy nem egy seggarc biztosítót fogtatok ki.
Lexusnak, amikor lezúzták a jobb elejét (lökhárító, sárvédő, lámpa, dobbetét csere, meg a lámpát tartó elem javítása), számla nélkül 150k-t ajánlott a biztosító. Azt hittem, viccelnek.
Bontott alkatrészekkel lett közel kétszer ennyi a javítás, aztán persze nyilván levertem rajtuk számlákkal az árát, de akkor is nevetséges, hogy egy elég nyilvánvaló kárnál (törött fényszóró, törött lökhárító, rommá gyűrt jobb első sárvédő) is ment a kekeckedés meg a fillérb...ás.
-
lenox
veterán
Na, nekem meg savot valtott a Toyotara egy Mondeo. 7-8 elemen van karcolas, kivancsi vagyok erre mit fog mondani a biztosito. Mondjuk gondolkodom rajta, hogy nem csinaltatok meg semmit, mert elso ranezesre kb. nem is latszik, de mondjuk mindegyiken ott van. Ez kb. mennyit erhet? Semmi nincs eltorve, egy muanyag elem van kb. fel centivel kiesve a szinkronbol, de azt akar kezzel is megegyengetem, illetve ilyen horzsolasszeru nyomok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Autós topik
- Battlefield 6
- Nioh 3 teszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest