Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Szerencsések vagytok, hogy nem egy seggarc biztosítót fogtatok ki.
Lexusnak, amikor lezúzták a jobb elejét (lökhárító, sárvédő, lámpa, dobbetét csere, meg a lámpát tartó elem javítása), számla nélkül 150k-t ajánlott a biztosító. Azt hittem, viccelnek.
Bontott alkatrészekkel lett közel kétszer ennyi a javítás, aztán persze nyilván levertem rajtuk számlákkal az árát, de akkor is nevetséges, hogy egy elég nyilvánvaló kárnál (törött fényszóró, törött lökhárító, rommá gyűrt jobb első sárvédő) is ment a kekeckedés meg a fillérb...ás.
-
lenox
veterán
Na, nekem meg savot valtott a Toyotara egy Mondeo. 7-8 elemen van karcolas, kivancsi vagyok erre mit fog mondani a biztosito. Mondjuk gondolkodom rajta, hogy nem csinaltatok meg semmit, mert elso ranezesre kb. nem is latszik, de mondjuk mindegyiken ott van. Ez kb. mennyit erhet? Semmi nincs eltorve, egy muanyag elem van kb. fel centivel kiesve a szinkronbol, de azt akar kezzel is megegyengetem, illetve ilyen horzsolasszeru nyomok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest