- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Szerencsések vagytok, hogy nem egy seggarc biztosítót fogtatok ki.
Lexusnak, amikor lezúzták a jobb elejét (lökhárító, sárvédő, lámpa, dobbetét csere, meg a lámpát tartó elem javítása), számla nélkül 150k-t ajánlott a biztosító. Azt hittem, viccelnek.
Bontott alkatrészekkel lett közel kétszer ennyi a javítás, aztán persze nyilván levertem rajtuk számlákkal az árát, de akkor is nevetséges, hogy egy elég nyilvánvaló kárnál (törött fényszóró, törött lökhárító, rommá gyűrt jobb első sárvédő) is ment a kekeckedés meg a fillérb...ás.
-
lenox
veterán
Na, nekem meg savot valtott a Toyotara egy Mondeo. 7-8 elemen van karcolas, kivancsi vagyok erre mit fog mondani a biztosito. Mondjuk gondolkodom rajta, hogy nem csinaltatok meg semmit, mert elso ranezesre kb. nem is latszik, de mondjuk mindegyiken ott van. Ez kb. mennyit erhet? Semmi nincs eltorve, egy muanyag elem van kb. fel centivel kiesve a szinkronbol, de azt akar kezzel is megegyengetem, illetve ilyen horzsolasszeru nyomok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest