Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Te hol laksz?

Azért ez komoly...
Az még Salgótarjánnál is durvább hely lehet...
@Bleki: mi már hazajöttünk. A tetőtéri lakásban egy hét kánikula és nemszellőztetés után 27 fok van - szvsz ez nem olyan rossz...
De szerencsére már hűvös van, és esik.De azért szívesen visszamennék az erdőbe. Mondjuk, őszintén, nekem elég melegem volt az elmúlt 5 napban, de még a csajom is csak kamillázott, pedig neki volt az az elmélete, hogy a tengerparton elviselhetőbb a hőség... Nem tudom, nekem fullasztó volt a pára, azt mondta a wunderground, hogy 32 fok, feels like 35.
-------------------
Ja igen, más téma, próbálok életet lehelni a Nexusba... az előbb a netes útmutatók szerint meghajszárítóztam, és adott életjelet: jelezte, hogy le van merülve..!
Apró örömök az életben. Töltöm egy picit, aztán megpróbálom lementeni róla a képeimet, hátha....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest