Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Mea maxima culpa ha a velemennyilvanitas osztasnak minosulne, nem szandekoztam. Elnezest minden kedves megbantott forumtarstol.
Nem vagyok tul jo passzban es ilyenkor szoktam kicsit kiadni magambol a feszkot, nyilvanvaloan nyers stilusu velemenymegosztassal.
Nem akarok beszelni rola.
Utalom az emberi fajt.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Részben jogos, de azt kiemelném, hogy nem azt mondta, hogy ez nagyon zavarja, hanem hogy nem érti és feleslegesnek tartja.
Abban a felében meg tényleg egyetérteni tudok, hogy a nagyzolás meg a felesleges felvágás elég alapvető jelenség, és bizony lehetne lényegesen jobbá tenni a társadalmat. Ettől persze nem fogom az utcán megköpködni a gyerek X6-tal oviba vivő anyucit, és nem is szólok be rá, csak megállapítom, hogy nem jó az irány.
Mert az nem jó irány valahol, hogy 2 tonnás monstrumokkal járunk munkába. Aztán persze jövőre lesz 2,3 tonnás is, mert át kell látni a 2 tonnás fölött, és hát nekünk legyen nagyobb.
És itt nem arról van szó, hogy a két tonna a funkcionalitás miatt kell, mint egy rendes terepjárónál, hanem pusztán a reprezentációhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest