Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Az van, hogy mostanában se hangulatom nagyon, se társaságom, se semmi olyan, ami a munkaidőn kívüli életemben nem kötelező jellegű elfoglaltságot adna, és ráadásul túl kevés vizet (folyadékot) tolok magamba, ami rohadtul nem egészséges, de egyáltalán, tehát egyáltalán nem vagyok szomjas, kényszerből iszom(-k?), persze ennek az égvilágon semmi szoros köze a társasághoz és elfoglaltsághoz.
Mindezek mellett valami miatt úgy érzem, ha a munka, evés, alvás szentháromságra korlátozom a létezésem, akkor az valóban, növényi vegetációkat megszégyenítő minimalizmus. Tehát éjszakánként tévézek, netezek, olvasgatok, és ez éjfél előtt sohasenem ér véget. Namost emiatt másnap reggel sosem bírok rendesen felkelni, és megfogadom, hogy aznap időben (korán) lefekszem.
Tegnap, kérdésed idejét megelőzően éppen egy otthoni maszek hamburgeres vacsoraestet tartottunk családilag, ami elég masszív táplálékbevitel estére, csak hogy ne szakadjunk el nagyon a többiek által pengetett fogyás-nemfogyás témától. És mostanában a sok kaja elálmosít. De ha evés után nem sokkal lefekszem, akkor éjszaka rosszul alszom, emésztetlenül(néha eszméletlenül) feszíti a belsőmet az étel, még szarabbul kelek reggel. Ellenben semmi érdekes nem lévén, tegnap 9 óra magasságában foci BL meccsekre tévedt az igényem, nem láttam meccset vagy 4 hónapja (vagy 5) ezt meg lehet ágyban fekve is nézni, különösen, ha irgalmatlan fáradt vagyok. És mivel 22:40 körül vége az eseménynek, úgy döntöttem, ha úgyis tudnék aludni, úgymaradok, megteszem. Ezzel az elmúlt hónapok legkorábbi lefekvését produkáltam.De szart sem ért, reggel és most is ugyanolyan fáradtnak érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anime filmek és sorozatok
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest