- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Hát én nem tekergetem fel-alá, a cégest kipróbáltam, kisebb volt a hasznossága nekem, mint azt 5-6 éve gondoltam, akkor még mindenképp olyat szerettem volna, de mivel sosem volt rá igényem, így nem ilyet vettem.
De meglepő mennyire nincsenek még felkészülve mondjuk pl a weboldalak erre(vagy a tetszőleges) szélességre. Viszont két külön ablak is megnyitható egymás mellett, és simán jó 
Viszont: Ki tudja hogy lehetne rávenni a monitort, mikor monitorként funkcionál (HDMI kábellel), hogy amikor a pc-t kikapcsolom alóla, akkor ne mutassa még 15 vagy 30 vagy 45 vagy 60 percig azt, hogy "a HDMI jelforrás megszűnt, kérem ellenőrizze a jelforrást, a kábelt stb. blablabla..." Hanem 5 másodperc után kapcsoljon ki a pics.ba. Van egy nem módosítható beállítás, valami Maximális energiacsökkentés, ami BE állásban van, és a leírás szerint arra szolgál, hogy PC jelforrás hiányában kikapcsolja a monitort. De nem kapcsolja ki. Elképzelhető, hogy ez csak D-SUB kábeles PC módban működik, HDMI-be dugott PC-vel meg nem? Magyarul ilyenkor ki kell külön kapcsolni a monitort is a távval, ami nem egy megvalósíthatatlan feladat, csak évezredek óta kikapcsolnak maguktól a monitorok jelhiánynál. TV módban értem, hogy én kapcsolom ki, nade PC-ben...
Manuálban nem találtam ide vonatkozó passzust, vagy átsiklottam felette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- VR topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De meglepő mennyire nincsenek még felkészülve mondjuk pl a weboldalak erre(vagy a tetszőleges) szélességre. Viszont két külön ablak is megnyitható egymás mellett, és simán jó