Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
válasz
bandus
üzenetére
szóval hiányzik róla, az amit le kéne szednem?
fasza.. egyik ismerősőmé, a mienké eltünt, de állitotta, hogy régen megcsinálta..
most meg megtalálta és újra meg akarta csinálni.
csak gondolom amit régen leszedett róla, az nem került vissza rá, igy nincs megfejtés addig amig nem kerül elő a "kulcs" ugye? -
Dictator^
veterán
Az a gond, hogy a kisebb hurok teljesen zárva van... a nagyobbnál meg van egy rés..
áá eléggé meleg ez
Pukkancs: erre hiába alszok, 13óta szenvedek, persze nem folyamatosan.. egyik ismerős is probálta de senki se jött össze..
Neeeeeeem! Nem kell vágni, ütni, törni, lángvágóval kettészelni.. egyszerű a megoldás mégis nehéz
Feszíteni se lehetne, anélkül nyilik elvileg... -
Dictator^
veterán
estét mindenkinek...
ördöglakat ezt, a "kulcsot", hogy lehet kihuzni a lakatból?
örülnék egy kis segitségnek mert már régóta szenvedek rajta
-
Dictator^
veterán
reggelt mindekinek

érdekelne, hogy ezt az ''Iomega ZIP 100MB Disks PC/Mac (10-es csomagolásban)'' mennyiért lehetne elpasszolni...
láttam pár oldalon ugyanezt a kis dobozos kiadást, 10 lemezzel 25e ft... nem tudom mi ebbe a drága.. kiváncsi vagyok még milyen áraban adhatnám el..
kettő 10es pakk, csomagolva van nincs kibontva, a 3 pakk ki lett nyitva meg lett nézve egy lemez, használva nem voltak..
Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest