Hirdetés
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nincs is jobb egy kis hagymás vérnél meg frissen sült pecsenyénél reggelire egy kis savanyúsággal. Sajna már nagyon régen nem vágtunk desznyót és nem is fogunk egy jódarabig

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
pedig a hagymás vér, sok tojással... hmmm, na az aztán finom. meg a frissen főtt szív. a májáért sose voltam oda, azt legfeljebb a májas hurkában ettem meg. azt viszont nagyon szerettem.
a kolbásztölteléket én is szerettem gyúrni. kár, hogy már nincsenek olyan disznótorok, mint régen, hogy összejön a család, és egész nap csak azzal foglalatoskodunk. most már összejön 2-3 szomszéd, a hentes, a bátyám, meg én, és pár óra alatt szétkapjuk a cocát, majd ha kihűlt, mehet be a fagyóba. hagymás vér se úgy van, mint régen.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha most gonosz lennék akkor ecsetelném, hogy hogy is kell jól felfogni a szúrás után a vért a nagy virágos tálba, hogy piszkos se legyen, meg ne is menjen mellé sok. Kicsit összefrecsegteti az ember kezét, de hát mindenki csinál valamit. Aztán már csak 5 percig kell állni hagyni, hogy ne legyen annyira meleg, mikor a sült hagymára öntik, és hogy kimehessen belőle a coca lelke.
De nem vagyok gonosz.
escie: Úgy fél kiló nyersanyagot én is elkóstolgattam a kolbászkeverésnél, de én igyekeztem tűzközelben lenni, én töltöttem a kolbászt-hurkát. Azaz én kezeltem a töltőt.
Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest