Hirdetés
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem értek egyet. a kávéfőző legalább rendeltetésszerü használat esetén ébrentart.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Eh, nemtom, az a baj, hogy keresem a kifogásokat, hogy miért nem akarok menni, és az már eleve nem jó... még van kb 2 órám, hogy meggondoljam magam. De ha belegondolok... 1300 a belépő, kb sok ezer, mire szalonspiccces leszek, plusz egy taxi, ha haza is akarok jönni, és azt még nem is számoltam, hogy kijönnek értem, mert 16:00kor ment az utolsó buszom paksra. (plusz M6 dunaújvárosban van, innen 90km durván)
És még mindig nem végeztem az adatmentéssel... Kezdek komolyan kocka lenni, ez nem egészséges

Ami az értelmi szintet illeti: Nah igen. A többségük ebben a korban még arra sem képes, hogy egy jót keféljen (már elnézést)... Hosszútávú kapcsolat? Bah... (Aztán mindjárt jönnek a női részleg képviselői, és kapunk a pofánkra
) -
bnss
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
"a többség egy kávéfőzö értelmi és érzelmi színvonalán áll ebben a korban" - ezt a megfogalmazást, de legalább kv-t kapsz reggel.

Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)