Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topic
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alcor Snugbook kibeszélő
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
REDeath
üzenetére
nekem szilveszterkor kifejezetten jól jött, csináltam vagy 100 képet, meg vagy 50 videót. És még úgy is élvezhetők, hogy pillanatnyilag nem müxik jól a kamerája.
Attól függ mennyire érzed gyakran úgy hogy "ezt a pillanatot/tárgyat/személyt muszáj lenne megörökíteni" (Én gyakran, és nincs mindig kéznél a digigépem
) -
(Kolombusz)
veterán
válasz
REDeath
üzenetére
Hát figy, arra elég egy kamera, hogy egy vicces pillanatot, vagy ilyesmit megörökíts.
Nekem jóval komolyabb kamera van a telefonomban, mint az E50-ben és még ez sem használható igazából másra, csak ha jók a fényviszonyok, értsd süt a nap.Amúgy azon is gondokkozz el, hogy kell-e egyáltalán neked okostelefon vagy sem.
Mindkettő elég lassú. Lehet, hogy mondjuk egy rendesebb Walkman SE-vel jobban járnál.
Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)