- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Csak nem tudom, h miert gondoltad, h nem olvassuk el...
Ha mar kitudjahanyszavas hsz-t gepeltem be s irtam at 2x, h ertheto legyen, akkor az a minimum, h elolvasom, szerintem
Autos temaval kapcsolatban meg tenyleg idegesito, mikor kis hajszarito nagysagu es teljesitmenyu gepekbol tapossak ki a maximumot az emberek, ezzel oruletbe kergetve autos tarsaikat... Ha vki menni akar, akkor vegyen mar autot (ne mondja senki, h hasznaltan nem lehet olcson venni min. 100-120 lovas szemelygepjarmuveket, tudom, h ezek tobbet is esznek, de akarunk haladni vagy nem???), ne hajszaritot vagy funyirot 4 kerekkel...
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Gyonyoru!!!!!!! Remek, akkor csak nem vagyok hulye, koszonom, koszonom, koszonom!
Jar 1 (lenyegeben mind1 mennyi, nevezzuk n-szamunak
) virtualis sor BlacKSouL -nak!
1 titokkal kevesebb
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Itt aztan feltehetem a kerdesem, nem off

Szoval, mint tudjuk a 3 alapszin az a sarga, piros es kek, legalabbis pl festeszetben.
Tehat ezeket nem lehet mas szinekbol kikeverni, ezert is alapszinek.
Ugyanakkor, mint ezt meg jobban tudjuk, a szamitogep 3 szinbol keveri ki a szineket, rgb, azaz piros, zold es kekbol. Hogy a francba keveri ki a sargat, ha az alapszin es ezaltal kikeverhetetlen!!!!
Igazi kerdes, h akkor valojaban melyik a 3 alapszin???
Mert ezt nem ertem, s mar nem 1 emberrel osszevesztem ezen, meggyozni nem tudott senki. Wikipediat vegignyaltam, semmi eredmeny, kerdesre nem kaptam valaszt.
Az se zavar ha eluldoztok innen, seggbe rugtok, anyaztok, stb stb, csak pls mutassatok meg a topikot ahol megvalaszoljak ezt a kerdesem, koszonom
(nem szoktam ezt a smileyt hasznalni, eroltetettnek erzem esetek tobbsegeben, de tenyleg leborulok azelott aki felvilagosit
)
Elnezest h felbeszakitottam hsz-emmel a vitat
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 500GB HDD
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)