Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
PROHARDVER! témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Sajna nincs
De lehetne, az egyik csaj akivel egyidőben voltunk berendelve az interjúra, azzal szívesen beragadnék pár órára, de abban nem vagyok biztos hogy fel is vették. Azt sem igazán tudom, hogy hány embert kerestek, bár a hirdetésben munkatárs volt nem munkatársak, de én bízom benne, hogy valami jó kis fiatalos csapatot akartak létrehozni, és nem egyedül lépek be. Valahogy könnyebb ha többen kezdünk egyszerre, mintha én vagyok egyedül az új ember.
csapos: az az érzésem, hogy eleinte mindenképp inkább seggeket kéne nyalnom, ha maradni akarok
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS és Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De lehetne, az egyik csaj akivel egyidőben voltunk berendelve az interjúra, azzal szívesen beragadnék pár órára, de abban nem vagyok biztos hogy fel is vették. Azt sem igazán tudom, hogy hány embert kerestek, bár a hirdetésben munkatárs volt nem munkatársak, de én bízom benne, hogy valami jó kis fiatalos csapatot akartak létrehozni, és nem egyedül lépek be. Valahogy könnyebb ha többen kezdünk egyszerre, mintha én vagyok egyedül az új ember.