Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
troland26
üzenetére
Nem tudom, nekem bejott a stilusa. Baratsagos, laza, mosolygos. Es tenyleg olyan konnyen meg lehet csinalni a kajait, ahogy o mutogatja. Persze kell kis gyakorlat hozza

Es tenyleg finomak, inkabb ez a lenyeg.
Nem azt kell nezni, mennyire jok az angol szakacsok, vagy mennyire nem, itt is van sok ugyifogyi es sok jo, akinek vannak otletei, es ki mer probalni dolgokat.
Meg ugye nem mindegy, kinek a szajize szerint jo, vagy nem jo az adott szakacs
-
Kidus
őstag
válasz
troland26
üzenetére
De, annak keszultem, csak megsem az lettem.
Apam akart nagyon fiut. Kiskoromban mindig levagatta a hajam rovidre, anyum meg harcolt hogy hosszu legyen, hol fius naci, hol kis szoknya, a termeszetem sem volt igazan lanyos soha.
Otthon ulo viszont nem vagyok, most epp a fel evente elofordulo, egyszerre 3 szabadnapomat toltom ezzel
-
Kidus
őstag
Jelentem, tapeta levakarva

Most mar csak gipszet kell kevernem, lukat tomni, aztan nezegetni egy ideig, aztan festeni.
Az mar nem ma lesz
-
Kidus
őstag
Hat, ez a tapeta leszedos biznisz kemenyebb, mint gondoltam

Mar 3 oraja csinalom, es meg sehol nem tartok.
De azert jol elvagyok
-
Kidus
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Pont most ettem nokedlit paprikas csirkevel

-
Kidus
őstag
Koszonom mindenkinek

Spricni van, meg henger is, meg viz is, mar csak spakli ( odersowas ) kell
-
Kidus
őstag
Adjatok tanacsot

Tepkedem epp a regi tapetat lefele az eloszobaban, utana festek
Kerdes, hogy mivel szedhetem le konnyen a tapetat, mert en csak tepkedem, jon igy is, de azert szakad es ahol szakad, ott nehezebb utana. Viz eleg neki? Vagy van valami trukkje?
-
Kidus
őstag
AspirinC, Coldrex, Strepsils, stb.... bar en ezeket nem nagyon csipem.
Nalam leginkabb lazcsillapito, valami forro mezes tea ( vagy inkabb mezes tej ), es soksok C-vita.
Jah amugy engem napok utan egy tormas kaja rakott rendbe, amirol eloszor nem is sejtettem hogy eros, aztan miutan a felet megettem, elkezdett gyanus lenni, hogy kapok levegot, aztan mar csipett is
Azota javulok. -
Kidus
őstag
Torvenybe kene foglalni hogy aki offos, azt nem hivogathatjak fel a melohelyerol.
Foleg nem hajnali fel 10kor. -
Kidus
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
En azt probalnam mar ki szivesen, milyen megszakitas nelkul 3 oranal tobbet aludni....
-
Kidus
őstag
Nos.
A kaja 2 ora 20 perc alatt ert ki hidegen, a futar paraszt volt, visszaadni nem tudott.
Minositettem az oldalukon a dolgokat, kar hogy ennek nem sok ertelme van.
Egyetlen mentseguk van. Legalabb finom. -
Kidus
őstag
Mit tehetek olyan esetben, ha kajat rendeltem, es bar 60 perc a kiszallitasi ido, 2 oraja nincs sehol a kaja?
Felhivtam oket, dompingre hivatkoztak. Lehet ilyenkor olyat jatszani, hogy akadekoskodok a fizetessel?
Csak mert megiscsak felhaborito.... -
Kidus
őstag
válasz
sanyixXx
üzenetére
Nem akarom, es nem is tudnam oket menhelyre adni. Irtam fentebb, hogy ez az eshetoseg nincs. Onnan sem visznek mostanaban allatot, viszont eleg komoly betegsegeket ossze tudnanak ott szedni, meg nincsenek oltasaik, arrol nem is beszelve, hogy nekik meleg hely kell meg jo ideig.
Tudni szeretnem, hogy jo helyen vannak. -
Kidus
őstag
Segitseget szeretnek kerni toletek.
Van 10 kutyakolykom, akik mar lassan 5 hetesek, es sajnos hiaba hirdetem oket, senki nem akar kiskutyat orokbe fogadni. Nagyon sok ez egy lakasba, en meg nagyon sokat dolgozom, alig tudok itthon lenni.
Most nem mennek bele, hogyan alakult igy, de ha van koztetek olyan, akinek lehetosege van orokbe fogadni, vagy ideiglenesen vigyazni 1-1 kolyokre, akkor nagyon megkoszonnem. Fizetnem is a tartasukat, ha kell, de ez igy tarthatatlan nekem.
Menhelyre nem akarnam oket adni, kutyaotthonok tele, hivtam mar par helyet, de nem nagyon tudnak ok sem segiteni, maximum reklamozni oket, elhelyezni semmikepp.
Gyonyoru kiskutyak egyebkent, ha valakit erdekel, tudok kepeket mutatni.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Linux Mint
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest