Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Szakadjanak meg, 26 ev alatti kedvezmeny az egyetlen, ami csak hetvegen veheto igenybe. Regen barmikor igenybe lehetett venni, mehettel te szerdan delben is. Most meg lemenni Pestrol Gyorbe es vissza kb 4k. Meg jo hogy vegre nem vagyok otthon hogy lehuzzanak minden heten

-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Naja, ha ugyes vagy es ravezeted oket, hogy tisztaban vagy az ASZF-el, akkor nem kell vonalas telefon a nethez

-
Kidus
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Majd eljon az ideje mikor egyszer csak pipa leszek es eleallok, hogy namost huzza le azonnal, ugyanis en nem tudok kimenni a kertbe csillagok ala....
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Nagyanyamnak nagyapam sirjarol loptak el a szatyrat teli kajaval+penztarcaval+nyugdijjaval+minden irataval, amig elment ketmeterre a kutig, hogy megontozhesse a viragokat a siron.
Az ilyennek nyomnam bele a fejet egy 747-es jaro hajtomuvebe.
tiv voltam
Kidus bejelentkezve hagyta magat, sorry -
Kidus
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Most mondjam, hogy a hangyák nem szőnek hálót?

Jah ultra gagyello biztos... de én jól szórakozom
-
Kidus
őstag
Integra kölcsönzött egy karit nekünk, úgyhogy a probléma megoldódott, köszi neki

-
Kidus
őstag
Nah most, hogy kemény 1 óra alatt sikerült beindítanom a gépem, itt vagyok az s3-al, 640x480as felbontással és 16 színnel nézegetem a fórumot, ami kb úgy néz ki, hogy egy rövidebb postnak kb a felét látom egyszerre. Personal settings elveszett, kezd remegni a kezem. Ha sikerül kölcsönkarit szerezni, fogom magam, kiveszem ezt a szutykot a gépből, fogok egy kalapácsot ( ha van, ha nincs akkor a klopfoló is megteszi ), és addig ütöm, amíg meleg.
Have a nice day
-
Kidus
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jó modoskodást és kevés elvetemült újoncot kívánok

-
Kidus
őstag
válasz
sharpapa
üzenetére
Azért a fizikai adottságokat ne hasonlítsd össze a szellemi képességekkel ;)
Mindenesetre örülök, hogy volt foganatja annak, amit írtam. Hidd el, ha rászoksz, hogy figyelsz, és ellenőrzöd magad, idővel kapásból eszedbe fog jutni, hogyan is kell helyesen leírni egy szót, mert úgy a szó képe is könnyebben rögzül a fejedben. -
Kidus
őstag
válasz
sharpapa
üzenetére
Rossz kifogások ezek mind a nem tudásra.
Ha tényleg tudnál helyesen írni, és csak egy kicsit is odafigyelnél, nem lenne semmi probléma, és nem lenne megerőltető sem.
Az anyanyelved írott formában ( is ) való helyes használata alapvető. Általános iskolában tanítják. Az alapján, ahogyan írsz, mások véleményt alkotnak rólad. Ha a mondandód hemzseg a helyesírási hibáktól, azzal szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról. Nem azt mondtuk, hogy tökéletes kell legyen, mindenki hibázik. De azért az alapvető, hogy az ''akasztya'' szót le tudd helyesen írni, mert ez már durván bántó és irritáló helyesírási hiba.
So, ha rám hallgatsz, figyelsz legalább egy kicsit, mert ez nem jópofa, és erre nem mentség az, hogy ''most nem akarok gondolkodni''. Igenis figyelni kell az ilyen dolgokra is. -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Amit az ember privátban kap, azt legyen szíves nem közösbe beírni, ez olyan, mintha egy msn logot írnál be egy az egyben az érintett beleegyezése nélkül.
Mivel nem ez az első alkalom, hogy probléma van veled, moderátori figyelmeztetést kapsz.
Aki pedig ilyen [link], stílusban irkál egyes topikokba, ahhoz pedig abszolút nincs több komment... -
Kidus
őstag
Arra, mostanában elővettem újra, kb 1 hónapig jó is volt, de már csak az maradt, hogy rúnaszavakat rakosgassak, és ezekhez gyűjtögessek, esetleg Baalozgathatok sok másik playerrel, akik úgyis mindent felszednek előlem, meg már kicsit uncsi is

WoW jó lenne, de nem akarok olyan gamet, ami nagy eséllyel kemény függővé tesz, és még havonta fizetnem is kell. Van jópár ismerősöm, akiket a WoW megjelenése óta nem láttam. Nem akarok erre a sorsra jutni
-
Kidus
őstag
Valami jó rpg jöhetne már, bár most már ott tartok, hogy vmi régi is megtenné.
Diablo, Neverwinter, Divine Divinity, ezek voltak azok, amikkel nagyon sokat játszottam.
Valami hasonlót szeretnék találni, akár 5 éves is jó lenne, csak a hangulata meglegyen.
Valaki nem tud ilyet esetleg? -
Kidus
őstag
Azt hittem, tudod hova irkálsz be. Bár ha meg kéne keresnem minden topicot, ahova bementél köpködni, nekem se biztos, hogy menne. Kereső a barátod, rákereshetsz a nevemre, a moderátor, vagy a ''szánalmas'' szavakra ( ezt pl. te írtad ). Kis segítség: akkor volt egy ringezés is erről, amikor valaki más próbált rámutatni, hogy ezt nem biztos hogy csinálnod kéne. Én akkor azt hiszem nem is szóltam bele. A dátumot a postok fejlécében találod. Az időpont pedig mint tudjuk, nem sokkal azután volt, hogy modot kaptam. Hajrá.
''a nők csak erre képesek. megoldani őket, na azt nem tudjátok!!''
Ha így folytatod, lehet hogy tényleg menstruálni fogsz. -
Kidus
őstag
''régóta nem foglalkoztam matematikával, lehet megváltozott pár dolog benne''
Számolgass még kicsit, hátha nem a matematikában van a hiba
''az az akkori ominózus beszólás kicsit erősebb hangnemben szólt''
Mutasd.
''olyan topikokba, amit nektek kellett volna zárnotok/törölnötök''
Ezt a moderátorok dolga megítélni.
''csak mert valami haver is írt bele, aztán hagyjuk, mert nem lesz utána jóbarát, nem szól hozzánk megsértődik''
Még mindig várom a konkrét topicnevet, postot/postokat, mert ez így csak sárdobálás.
Kinek milyen haverjáról is van szó? Melyik topic is volt az?
''végülis a moderátori munka a nemismerősök moderálásából áll?''
Megint csak a dobálózás. Bizonyíts. Csak egy olyan postot mutass, ahol elfogultság miatt nem moderáltam/nem szóltam.
Amennyiben az állításaidat nem tudod igazolni, kérlek, tartózkodj a további rágalmazásditól, mert én meg ezt kezdem unni.
És még egy kérés. Ha reagálni szeretnél, a ringben tedd plz. -
Kidus
őstag
''az off topikot sem kéne szétbarmolni, mert nincs benne szakmai hozzászólás. ilyen alapon egy éjszaka alatt 1000 darab hsz-t is írhatnék bele''
2 db postról beszélsz öreg. A többi segítség volt, illetve félig szakmai, + volt egy ahol leírtam egy jópofa szöveget.
Már ne haragudj de hogy jön ide az USA meg az atombomba?
Vagy esetleg engem azonosítottál egy időzített bombával, amit ráeresztettek a PH!-ra, és épp romboló tevékenységemet folytatom? Egyre viccesebb vagy
Egyébként az a beszólás neked akkor volt, mikor már az ötödik topicba szóltál bele kb, ami normális mederben folyt, normális hangnemben ( persze a topic szükségességét lehet vitatni, de nem érdemes ), hogy mennyire szánalmas a topic, és mindenki, aki beír. Erre írtam neked, hogy tán nem kéne mindenhova beköpködni. Fenyegetésről szó sem volt. -
Kidus
őstag
''nem lehet, tudod ez nem az a topik''
Mi is ebbe a topicba írtunk, tehát akkor hol a probléma? Azon kívül, hogy neked szúrta a szemed....
'' ki adhat egy nő kezébe hatalmat''
Imádom az érveidet
Attól, hogy nő vagyok, bizonyára kevesebbet érek, mint bárki más. Nem lehetséges, még véletlenül sem, hogy a szemléletbeli különbségek miatt esetleg hasznos is lehetek, vagy hogy lehet annyi józan ítélőképességem, mint másnak.
Megmondom én neked, mikor volt az első moderátori napom: 2005.11.23
Ez alapján már könnyen meg tudod keresni, amennyiben tényleg akarod. Most már én is kíváncsi vagyok
Vagy esetleg az a probléma, hogy egy szál fenyegetőzés nem volt benne? -
Kidus
őstag
Úgy látszik, nagyon szúrja a szemed az a 2 egész post, amit megejtettünk tegnap ezzel kapcsolatban.
Azért én a helyedben nem elemezném a kapcsolatunkat, elég humoros ez így, hogy nem ismersz minket.
Megmondtam, én nem fogok ezentúl egy szót sem szólni ( nem mintha eddig gyakran írtam volna, keresd vissza az OT-hoz hányszor szóltam hozzá, bár nem hiszem, hogy a kötözködésen kívül érdekelne a dolog ).
''az első moderátori napodon kioktattál, hogy mit szabad és mit nem mertkülönben bannollak''
Mutasd már meg ezt a postot, ezen belül a célzást a banra, mert ilyen nem volt.
''Ki adott egy nő kezébe hatalmat? azok eddig mind megszívták!!!''
Hatalom? Eltévedtél?
Egyébként te is tudod, ki az, aki itt modot adhat.
''nemcsak a reggeli-ebéd-vacsoráról szól, meg a linux-win flame, látszik ez irányban is teljes mértékben tájékozott vagy''
Mutass nekem csak 2 szakmai/építő jellegű/általam felsoroltaknál értelmesebb témát, ami mostanában feljött, hogy tájékozottabb lehessek. -
Kidus
őstag
Kedves Sanya!
Ezúton szeretnék elnézést kérni, és mély sajnálatomat kifejezni, amiért érzékeny lelkedbe gázoltunk. Ezentúl igyekszem a háztartási problémák megvitatására, a reggeli/ebéd/vacsora elemzésére, és win/linux flame-re szorítkozni. Megértem, hogy ezeket sokkal kellemesebb dolog olvasni, mint azt az 1-2 elejtett postot, ami rólunk szól. -
Kidus
őstag
Most találtam rá egy csomag kávéra, amit kedves hozott kintről.
Az elején egy vérben forgó szemekkel gép előtt ordító kocka ül, haja égnek áll, egyik kezében csésze tele kávéval, másik keze mellett infúziós állvány, abból tolja magába a kávét.
A tasak oldalán a következő szöveg:
Here's your remedy.
This dark roasted coffee makes a seriously strong cup of joe. It'll put a stride in your step, not to mention, that you'll probably reorganize the garage and finally get to the lawn. Wake up and live! Your new motto can be 'sleep is for the dead.' You won't perspire, you'll percolate. This is clearly a better option than the caffeine IV drip. -
Kidus
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Nem engedi folytatni, már nem is emlékszem, az volt-e. De semmit sehogy. Se írni, se csak zárni, sőt be se olvasta, csak úgy, hogy előbb végignézettem vele bitenként, hogy biztos nincs rajta semmi? Na mindegy, ennek is szép íve lesz kifelé az ablakon. Úgyis szép időnk van, sehol senki, megnézem, repül-e úgy, mint a frizbi....
-
Kidus
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Épp azzal szívunk, hogy megírtam egy dvd-t még régebben, csak épp nem lett lezárva. De valahogy sehogysem akarja lezárni a Nero, rajta van 4 file, amit ugye lát is szépen ( persze a win nem látja miért is tenne ilyet ), viszont akármit csinálok, nem tud olyat, hogy finalize.... Minnyá kettétöröm

-
Kidus
őstag
Volt 2-3 évig egy Samtronom, azt imádtam.

-
Kidus
őstag
Következő a szitu.
Van egy routerünk, de nincs hozzá adapter.
Találtunk egyet, de +0.25A-el több, mint ami kéne neki. Mennyire lehet ez káros a routerre nézve? Vegyünk inkább másikat? -
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
Tud valaki olyan konditermet Újpesten, vagy környékén, ahol van futógép?
-
Kidus
őstag
Na shush gyerekek

Nekem se a kedvenc elfoglaltságom, de hát a család az család. Vannak előnyei is. Pl. utána a finom vacsi
-
Kidus
őstag
Hupikék törpikék névsort kérek, fontos !

Jaj mit találtam közben
Valami dalszöveg:
Törpi autót vettem rögtön híres lettem,
Bámulnak a lányok, hogy törptrabanttal járok,
A színe kék és ugy robog,hogy az agyadat rögtön eldobod,
a törpparóka elrepül, ha Törpojáca benne ül,
A motorházban nincs ricsaj, hát szereti is minden törpicsaj,
A szív dobog, az ész megáll, ha padlót ér a gázpedál,
ki tudja honnan bújt elő ez a 40 póni lóerő,
A szélvédőn ,ha így megyek, szétkenek vagy tíz legyet,
Irigy lett a törpi banda, majd gyűjtenek ők is törptrabantra,
Összetorzul arcuk ránca, a legjobb törp Törpojáca!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
).