- Apple MacBook
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- NVIDIA® driverek topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Akciókamerák
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
törölt tag
Hát legenda az nem vagy.
Egy érdekes figura viszont igen..szvsz
Én még nem szóltam hozzád, mert minek, témához nem volt akkora lövésem, a többi meg nem érdekelt annyira.
Az amiért a boncolgató 'sületlenségeid'
ellenére mégis vhol szivesen látnak, az szvsz azért lehet, mert mégis hozzol vmi olyat amin lehet gondolkodni, ami esetleg érdekel (persze nem mindenkit) másokat.
Én is csippentem az ilyen fejtágító elfilózgatást, korlátok kifeletologatását (csak más témában).
Tényleg annyi sokszor a sík massza unalmas duma, hogy jólesik az ilyen.
Ami szvsz nem passzol bele, az ez a rengeteg ban/nick, és önpörgetés.
Írj blogot, és kérj engedélyt egy blog társtopicra, ahol lehet dumálni annak akit érdekel, vagy mitnem tudok. De azt nem lehet várni, hogy a fórum úgy fütyüljön ahogy te táncolsz
szal nekem nincs veled semmi bajom, sőt, lehet mondani..
De kicsit sok vagy.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ellenére mégis vhol szivesen látnak, az szvsz azért lehet, mert mégis hozzol vmi olyat amin lehet gondolkodni, ami esetleg érdekel (persze nem mindenkit) másokat.