Hirdetés
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Jo Reggelt!
2 perce sikerult felriadnom, rettenetes remalmom volt, meg most is izzadok...
Azt almodtam, hogy egy regi haverommal setaltunk Egerben es elhaladtunk egy epitkezes mellett. Ahogy elhaladtunk egy suttogasat hallotunk meg mind a ketten. Aztan ahogy megalltunk, halkan annyit lehetett hallani az epitkezes felol, hogy ''Segits...itt vagyok......lent''.
Valahogy remisztoen hangzott, mivel az epitkezes kb 200 meterre lehetett es a hangot pedig tisztan hallottuk, de mashonnan megsem johetett.
Szoval elfutottunk a francba.
Aztan valahogy megint ott lyukadtunk ki es elkezdtuk hallani ugyanazt...
Odasetaltunk es egy kislany allt az epitkezes kozepen. Megkerdeztem, hogy ''Minden rendben?'' erre megfordult es egy borzaszto oregasszony kepeben elkezdett kacagni, de valami leirhatatlanul. Erre hirtelen besotetedett es elkezdett zuhogni az eso, de olyan szinten hogy nem lattunk ki belole. Ha az eg fele neztem, akkor pedig az oregasszony fejet az esobol kiformalodni...
Ekkor mar rohadtul feltem, de ilyenkor mindig bejon az erzes, hogy aa ez csak egy alom, ugyse lehet semmi bajom, azon kivul, hogy reszketek a felelemtol.
Erre hirtelen elkezdtem hallani egy suttogast, hogy ''Tudom, hogy mire gondolsz, hogy ez csak egy alom, de ne is remenykedj hogy ilyen konnyen meguszod...''
....''Te mar reg halott vagy, csak nemtudsz rola....''
Ekkor hirtelen elkapta a nyakam valami lathatatlan ero es vonszolt az epitkezes fele. En meg orditottam, es mire odaertunk akkora felriattam...
Azota is azok az izzadsagban.
Pedig vissza kellene aludnom, mert mennem kell munkaba es kell a pihenes, de ilyen intenziv remalmom meg soha nem volt...
Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arena Breakout: Infinite
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest