Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- VR topik
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ha a mozik ilyen jó filmeket játszanának, akkor Agostino anyukája is eljárna, és akkor nem mennének tönkre.

Gh0sT: egyszer engem is behívtak ilyen állásinterjúra, de nem mentem el...
Az akkori minimálbér felét ajánlották + jutalékot, de se költségtérítés, se egyéb jutalék, és kicsit rizikósnak találtam. Az a tapasztalataom amúgy, hogy ilyen munkákra sokkal többet számít a jó megjelenés és az önbizalom, valamint a fejlett kommunikációs készség, mint a szaktudás. A vásárlók nagy része a mi szintünkön lesz autóból, ha valaki szaki akar kocsit venni, az meg az eladót úgyse veszi emberszámba, és jobb, ha rögtön a műhelyvezetővel beszél. Én is nemrég vettem a kocsit újan, jártam eleget szalonokba, tudom, miről beszélek. Velem az (lett volna) a gond, hogy nem vagyok egy társasági ember, nem tudom ''eladni'' magam, így aztán autót sem nagyon tudtam volna. Te viszont korábban is emberekkel dolgoztál, úgyhogy neked a kuka vevők kezelése nem okozhat gondot. Amúgy hajrá, és majd számolj be, hogy sikerült!
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest