Hirdetés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- OLED TV topic
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- XMLTV EPG letöltő progi
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Az egy másik naprendszer volt

Esmein: Egy csákó nyitottt egy ''Hová lett a topicom'' c. topicot, mert a vaksi szemével nem találta, amit tegnap nyitott. Valami mazdás kapcsolási rajzos topic amúgy. Lázad ezerrel én meg okosan
beírom a keresőbe, hogy ''kapcsolási'' és láss csodát meglett a szökevény. Dobom neki a linket és felhívtam a figyelmét a kereső használatára.
Erre ő aszongya nekem, hogy ne képzeljem magam istennek (pedig még csak nem is hülyéztem le, pedig...), meg hogy a modok igazán szólhattak volna neki (LOL) hogy áttették a topicot a bolhába. Na persze, kérvényt ne nyújtsak be...
Lényeg, hogy linket adtam, de még egy köszönömöt se böffentett, de személyeskedni volt esze... hát fákk meg
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

beírom a keresőbe, hogy ''kapcsolási'' és láss csodát meglett a szökevény. Dobom neki a linket és felhívtam a figyelmét a kereső használatára.