- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
Aktív témák
-
Én is.
Zacskó már fenn a fejemen!
Vazzz, betörős topicot mingyá' megkeresem, de ezt le kell írnom! Most itt avatart cserélgetek, és hallod hallok kilincs ''nyikorgást'', azt hittem apám, de Ő kopog. Mondom megnézem. Há' vazz kukucskálón kinézek, láttam egy kb. 20 éves srácot, aki az ajtó felé fordulva beszélgetett valakivel... És az a valaki pedig épp a levél-bedobó nyíláson nézett be!
Jólvan, mondom hangos köszörülés, kézmosás, hátha meghallják. Erre amikor kinéztem, már nem voltak ott! És az ajtó úgy volt ''becsukva'', hogy felengedett kilinccsel ütközésig csukták, azaz még kilincsre volt rendesen csukva! Becsuktam, aztán eszembe jutott, hogy a pizzafutár után elfelejtettem a felső zárat is bezárni... Simán bejöhettek volna!!
Fude megijedtem, gecaj, huhuhúúú!!
Vajon mit akartak lopni?
Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Zacskó már fenn a fejemen!

Vajon mit akartak lopni?