- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
White Tiger
tag
Igen, meséltek már nekem is hasonlót. Sőt, egy haverom mondta, h kért tőle egy hajéktalan pénzt, mire ő azt mondta, h inkább bemegy a boltba és vesz neki kaját. Kenyeret, felvágottat, ilyesmit vett. Odaadta szépen neki, az meg meg se várta, h elmenjen, máris ment vissza, h le akarja vásárolni piára...
Véleményem szerint a többség pont ezért lesz hajléktalan. Én már zavartam le hajléktalant, mert molesztálni akarta az - akkor későbbi, most már ex - barátnőmet... Nagyon pofátlanok tudnak lenni.
Jelenleg sajnos nekem sincs melóm, így meg tudlak érteni. Sőt, voltam már olyan helyzetben, én is kifeküdhettem volna az aluljáróba, sokkal egyszerűbb lett volna. De nem, és itt vagyok, és küzdök, és még soha, semmit nem kaptam ingyen. Igaz, nem is kértem, de nem is áll szándékomban.
Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Fejhallgatós találkozó
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest