- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Ezt Én sem értem és tudom, hogy valamelyest rólam szól a dolog.
Postot akkor törlök, ha flame megy egy nem oda illő totyikban és valaki szól vagy észreveszem. Szólok is előtte ha észreveszem. Nekem van igazam? Nemrég nyitottam vissza és neveztem át egy totyikot, mert gondolkoztam, kerestem és nem találtam hasonlót. El is ismertem, hogy abban az ügyben elhamarkodottan döntöttem. (nem véletlen foglalkoztam a totyikkal)
Beszélgetés jó dolog, de mindennek megvan a maga formája. Van fórum, ahol nem feltétlen percenként születnek adott témában hozzászólások és van chat ahol másodpercenként pörögnek a mondatok. (ha félszvasak akkor is) Ha a kettő keveredik akkor szvsz moderációra van szükség egy fórumon.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mazda topik
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Warhammer 40.000
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest