- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Átmentem egy haverhoz, hogy felinstallálom a CD-írót, gondoltam, 10 perc alatt meglesz. Hát jól beégtem. 18-19%-nál lefagy a Nero. Na ja, nem volt bekapcsolva a DMA. bekapcsoltam mindkét optikai meghajtón. Tönkretettünk még egy CD-t, ezután bekapcsoltam a DMA-t a vinyón is. Innentől legalább a boot gyorsabb lett, merthogy CD-t írni azt nem lehet vele. Most már 7%-nál lefagy. Mondom, felrakok egy régebbi Nerót, azok valahogy barátságosabbak. Hátha összehaverkodunk annyira, hogy akár CD-t is írnak nekem. Azt mondja a Windows Commander, hogy disk full. Ez érdekes, mert ugyanez a program azt is mondja, hogy 2 giga szabad a 2 gigából. Amúgy 30 gigás a vinyó, nincs több részre partícionálva. bármit törlünk vagy másolunk rá, 2 giga szabad a 2 gigából. A Windows Intézője szerint olvashatatlan 1-2 fájl a CD-men. Szerintem nem, mert itthon olvasható.
Na most mitől hülyülhetett meg a gép? Mert a CD baromságait még meg tudom magyarázni pl. rossz kábellel, de a vinyóhoz én nem nyúltam.
Win 98, csökkentett módot még nem próbáltam. P3 GF2MX-szel, úgyhogy tápra se gyanakszom, sunyi programokat nem láttam futkározni.
Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest