- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Háát. Hozzá akartam szólni a ''Be kéne paráztatni valakit'' vagy hasonló című topikhoz.
Ha jól tudom, a bankautomatánál is kétszer kell megadni a telefonszámot, akárcsak a benzinkutakon a félretöltés elkerülése érdekében. Ha meg valaki nem tudja pontosan a telefonszámát, akkor írja le helyesen, vagy ha abba se bízik, vigye el a szerzősést, azon nyomtatott szép betűkkel rajta szokott lenni általában (legalábbis régen rajta volt). Ha meg kétszer is elrontja a telszámát, akkor meg így járt. Nem tudom, hogy mióta töltöm benzinkúton a család telefonját pénzzel (nem az én vagyonomból természetesen :) ), de soha semmi gond nem volt.
Jó, megértem, hogy 7500 HUF nem kis összeg minimálbéreseknek, mi háromhavonta veszünk egy-egy darab 3600-as feltöltőkártyát, pedig nem minimálon vannak anyámék.Énis tudom milyen szar bukni sok pénzt, mert 17 éves létemre most az utóbbi 1 hónapban köbö 10k-t buktam el, mert olyan használhatónak vélt cuccokat vettem, amit nem tudtam hasznosítani (pölö szines patron-utántöltő: 3k, mindkét szines patronom beszáradt). Úgyhogy átérzem a helyzetet.
Ennyit akartam vona még hozzáfűzni a témához, de zárva lett sajna. Innentől ezzel a témával kapcsolatban NEM szándékozok válaszolni.
Szerk: offosítottam
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LEGO klub
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest