Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztrofotózás
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Háát. Hozzá akartam szólni a ''Be kéne paráztatni valakit'' vagy hasonló című topikhoz.
Ha jól tudom, a bankautomatánál is kétszer kell megadni a telefonszámot, akárcsak a benzinkutakon a félretöltés elkerülése érdekében. Ha meg valaki nem tudja pontosan a telefonszámát, akkor írja le helyesen, vagy ha abba se bízik, vigye el a szerzősést, azon nyomtatott szép betűkkel rajta szokott lenni általában (legalábbis régen rajta volt). Ha meg kétszer is elrontja a telszámát, akkor meg így járt. Nem tudom, hogy mióta töltöm benzinkúton a család telefonját pénzzel (nem az én vagyonomból természetesen :) ), de soha semmi gond nem volt.
Jó, megértem, hogy 7500 HUF nem kis összeg minimálbéreseknek, mi háromhavonta veszünk egy-egy darab 3600-as feltöltőkártyát, pedig nem minimálon vannak anyámék.Énis tudom milyen szar bukni sok pénzt, mert 17 éves létemre most az utóbbi 1 hónapban köbö 10k-t buktam el, mert olyan használhatónak vélt cuccokat vettem, amit nem tudtam hasznosítani (pölö szines patron-utántöltő: 3k, mindkét szines patronom beszáradt). Úgyhogy átérzem a helyzetet.
Ennyit akartam vona még hozzáfűzni a témához, de zárva lett sajna. Innentől ezzel a témával kapcsolatban NEM szándékozok válaszolni.
Szerk: offosítottam
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest