Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Hűű! Egyre érdekesebb! Ha boosterrel beállitom az alap 2,8V-ot és a gépet terhelés éri, az leesik kb 0,1 vagy 0,2V-ot. De ha booster nélkül állitombe a biosba a 2,8-at, akkor stabil, tehát a tápom nem lehet gyenge. Tippek? Mert igy nem nagyon tudom jól kihasználni... Adnék a bh5-nek 3,4-et, de az visszaesik terheléskor 3,2-re... Szal így nem nagyon tökéj. Vmi ötlet?
-
válasz
Overlocker
üzenetére
Még nem olvastam át ,de Westlake miatt regisztráltam magam.
Up. Azt tényleg nem tudom melyik lapban garantálják a 3,9v-t. -
sz.j
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Bocsi az elöbb pontatlan voltam. Újra megnéztem a topicot és 520-530Mhz-t 2-3-3-6-al vitte. A feszültségről Templomegere valami olyasmit mond, hogy ''...azért ez a 3,9V brutál...'', tehát nem teljesen egyértelmű, hogy ez volt-e a fesz.
De nézzétek meg Ti is a ''Mindent az Athlon64/FX tuningról'' topicban a hwsw-n.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
nyüsssszzz... kéne egy ilyen...
-
anulu
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
izééé, az a nagy kérdésem, hogy a mostani alaplapomban max SPD + 0,2V-ot tudok a RAM-nak adni, ami ~2,7V. viszont nekem minimum 2,85V kéne. ezzel megoldható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Horgász topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest