Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
kiskornel
üzenetére
Gyakorlatilag pontosan átmenetes szűrők terén akarok "Cokin" rendszert beszerezni, na de honnan? Az ebay-en nyugodt szívvel megveszem a marumi (mát megrendeltem) a hoya vagy a kenko márkájú szűrőket, de a "Cokin" rendszerhez emberi áron minőséget találni nem kis vállalkozás. Amit eddig találtam, az vagy gyanúsan túl olcsó (egy egész 20-30 db-os készlet 40-50$-os áron) vagy baromi drága, akár 60-80$ egyetlen lap ára.
Nekem jó esetben egy Z-Pro rendszerű tartó kellene, jelenleg 72mm-es adapter gyűrűvel (jöhet még a 49,52,62 is) és néhány átmenetes szürke, és színes szűrő. Teljes felületű ND szűrőből beszerzek valami márkásat, mondjuk ND8, ND64, ND100-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest