- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Szerintem, ha tippelnem kellene, ott rontottad el, hogy a legolcsóbb( értsd leghulladékabb-szarabb-fostalicska....) utángyártottat vetted meg.
Ha nem az 5000 hanem ne adj I'sn a 7-8 ezer! forintos megoldást választottad volna, akkor lényegesen kisebb eséllyel kaptál volna hibás terméket.Utángyártottból is vannak jó minőségű tonerek, viszont azokat valahol az ársáv közepén érdemes keresni és nem a legalján.
szerk.: a demo toner kapacitását a gyártók feltüntetik a készülék csomagolásán( legalábbis a Canon, Samsung, HP, Epson...)
Ne várd a legolcsóbb lézernyomtatótól, hogy 1-2 forintért fog nyomtatni mint a milliós irodai gépek. Azért az ne érjen senkit meglepetésként, hogy a legolcsóbb, a leggazdaságtalanabb.
Otthon az emberek nem szoktak havonta 500 oldalt nyomtatni. Az már nem otthoni, hanem kis-irodai mennyiség.
Láttam már pár komolyabb irodai gépet, amit 15-20 fős munkacsoportok használnak( a példának okáért Xeroxot is) amikkel nem havonta, hanem naponta nyomtatnak 500 vagy akár 1000 oldalt és vígan bírják. A problémát legtöbb esetben user error okozza...
Kicsit túlzóak az elvárásaid szerintem. Nem kötelező nyomtatni. Rajzolni is lehet...
[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...