- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
baanis99 #14363 üzenetére
Tipikus hiba szokott lenni, hogy a görgő tengelyét "elengedő" relé hangtompító szivacsa elragacsosodik Ilyenkor behúz a relé, úgy marad és a görgő nem egyet fordul, hanem folyamatosan forog. Lehet nálad is ez van. Mindenképpen ott érdemes először szétnézni.
Mondjuk egy görgő tisztítás is alap, mert ha nem húzza be elsőre a lapot, akkor szerintem többször próbálkozik. -
Sz_Imre
senior tag
válasz
baanis99 #5328 üzenetére
Az 1. ok nem lehet, mivel az illető mondta, hogy egy picit túltöltötte.
A 2. sem lehet, mivel csak szöveges dokumentumot nyomtattam volna.
A 3. ok, légtelenítést azt nem hinném, mivel úgy adta nekem, hogy be volt fóliázva és celluxal át volt tekerve.
A 4. ok nem hinném, hogy olyan hamar beszáradt volna, (mivel ma töltöttem a patront).De azért köszönöm a válaszodat.
-
epzon
őstag
válasz
baanis99 #5263 üzenetére
a samsung tömegterméket gyárt olcsó áron nem a legjobb minőségben
kevés használatra megfelelő választás lehetebben a kategóriában a legterhelhetőbb és legolcsőbban fentartható nyomtató az Epson M1200
ha az számít, hogy mennyiért nyom ki egy lapot a gép, akkor egyértelműen ez a jó választás
ha nem az számít akkor bármelyik jó lesz arra az évi 1-300 oldalra -
baanis99
csendes tag
válasz
baanis99 #5260 üzenetére
Én is szeretem a HP-t, most is DeskJet F2180 típusú tintasugarasom van, szépen nyomtat stb... Csak drága a patron, de könnyű a patronokat tölteni és resetelni. A nyomtatófej egyben van a patronnal, tehát a nem megfelelő tinta elvileg nem tehet kárt a gépben. Azért szeretnék lézert, mert
a)általában gyorsabban nyomtat
b)általában olcsóbb a fenntartása
c)a lézer valahogy jobban tetszikA fontos dolog: csak simán bekapcsolom a nyomtatót, felmelegszik, beállítom mennyit szeretnék másolni, megnyomom a start gombot, kijönnek a másolatok.
Üdv.: baanis99 -
QwErTy42
addikt
válasz
baanis99 #5258 üzenetére
Szia!
Most éppen ráérősen ücsörgök a gép előtt...
Nekem P1102 HP-m van. Szép meg jó. Multi lézerben én 1132 HP-t vennék, ami nem sokkal drágább, kb 37 ezer. Kelléke hasonló áron van. Annyi a plusz, hogy gyorsabban melegszik be, fejlettebb az égetőműje és CD nélkül lehet installálni flash meghajtójáról.
Ezzel a nyomtatóval még nem volt sok tapasztalat de lézerben a HP régen jó volt... Bízok benne, hogy nem "kínai" már ez is.
-
baanis99
csendes tag
válasz
baanis99 #5255 üzenetére
Az a dúrva, hogy a műanyag színe jelent közel 4000Ft különbséget! Én most éppen egy scx-3200 as Samsungot szeretnék venni, de azért kíváncsi voltam, hátha az scx-3205 többet tud. Sajnos nincs túl sok infó róla a neten, legalábbis én nem találtam. Esetleg nincs valakinek ilyen készüléke? Szívesen várom a véleményeket!
[link]Üdv.: baanis99
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Elite: Dangerous
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest