- SSD kibeszélő
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Hol lehetne vasárnap sim kártyát vagatni?
-
Bodz
nagyúr
Nyíregyházán vállal valaki monitor kalibrálást?
-
Bodz
nagyúr
Nyíregyháza-Borbányán 1 szobás (+ konyha, előszoba, spájz, fürdő, pince), összkomfortos, gáz konvektor fűtésű, tégla-vályog építésű családi ház eladó. Kívülről átlagos állapotban van, belül felújításra szorul. Az ablakok pár éve jó minőségű műanyagra lettek cserélve. A házhoz tartozik kb. 1100 négyzetméter telek is, illetve 2 melléképület, melyek sajnos bontásra érettek.
Csere nem érdekel, köszönöm!
Érdeklődni lehet privátban, itt telefonszámot is adok.
Irányár: 3000000 Ft[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
1,5 hónapos Adata S396 30GB SSD eladó. PCX-hez garis. Hétfőtől átvehető napközben az Univerzumban. Az ára 9500 Ft.
-
Bodz
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #22561 üzenetére
-
Bodz
nagyúr
válasz CoolBoy323 #22529 üzenetére
Ha tudomást se vesznek a betérő vevőről (értsd fel se pillant az újságból), hiába köszön és kezdi el mondani, hogy mit szeretne, akkor bizony nem lesz vásárlás.
Egyszer rendeltem egy proc hűtőt a webshopból, kaptam a mailt, hogy pont van is a boltban. Örültem, elmentem, de a feltüntetett árnál 2000 forinttal drágábban akarták adni. És még ők voltak megsértődve, hogy felháborodtam.
Aztán akartam valami kábelt venni náluk. De valami olyan szinten flegmák és lekezelőek voltak, hogy inkább gyorsan eljöttem, mielőtt felhúzom magam.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz CoolBoy323 #22526 üzenetére
Korrektül. Segítőkészek nagyon.
A 3M nem az én világom. Vagy háromszor próbáltam már ott vásárolni, de megfogadtam hogy soha többé be nem teszem a lábam.
-
Bodz
nagyúr
válasz CoolBoy323 #22524 üzenetére
Meg kell rendelni olyan 13-14 óráig és másnap már lehet érte menni. De úgyis kapsz mailt, fel is hívnak általában, ha megjött a cucc.
Szeretek náluk vásárolni, soha nem volt semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz CoolBoy323 #22520 üzenetére
-
Bodz
nagyúr
1,5 hónapos Adata S396 30GB SSD eladó. PCX-hez garis. Hétfőtől átvehető napközben az Univerzumban. Az ára 9900 Ft.
-
Bodz
nagyúr
Remek allapotban levo, garis Genius SW-HF 5.1 4000 alkalmi aron elado, mert mar nagyon utamban van. Fix 12500 Ft. Nyiregyen atveheto, a szallitasban sajnos nem tudok segiteni.
-
Bodz
nagyúr
Remek allapotban levo, garis Genius SW-HF 5.1 4000 alkalmi aron elado, mert mar nagyon utamban van. Fix 12500 Ft. Nyiregyen atveheto, a szallitasban sajnos nem tudok segiteni.
-
Bodz
nagyúr
Remek Speedlink Kudos egérke valakinek?
-
Bodz
nagyúr
Sharkoon Silent Eagle C92 procihuto elado. 3800 ft az ara.
-
Bodz
nagyúr
Sharkoon Silent Eagle C92 procihuto elado. 3800 ft az ara.
-
Bodz
nagyúr
Nagyon szep allapotban levo Speedlink Kudos gamer eger 6000 ft-ert elado.
Holnaptol atveheto az Univerzumban. -
Bodz
nagyúr
Thermolab Baram proci huto szep allapotban, dobozaban elado.
Az ara: 6000 Ft -
Bodz
nagyúr
3m minőségi USB A-B kábel valakinek? Hiper HLC-AUBU-300. Új, csak kipróbált, doboza nélkül. Az ára 2000 ft.
-
Bodz
nagyúr
Nagyon keveset használt, hibátlan állapotban lévő Genius SW-HF5.1 4000 eladó. Nyíregyházán átvehető, a szállításban sajnos nem tudok segíteni.
Az ára 14500 Ft. -
Bodz
nagyúr
Hibátlan, újszerű (2 hetet használt, azóta dobozában pihenő) Gigabyte U7300 DVB-T tuner 4900 forintért eladó.
Napközben az Univerzumnál átvehető.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Fejhallgatók, fülhallgató, DAC, tessék bátran keresni!
-
Bodz
nagyúr
Thermolab Baram proci hűtő eladó 6500 forintért.
-
Bodz
nagyúr
Remek állapotban lévő Gigabyte U7300 USB DVB-T tuner 4700 forintért eladó. Augusztusig garis a PCX-hez.
Átvétel Nyíregyen az Univerzumnál napközben. -
Bodz
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #21175 üzenetére
Olyasmi, de inkább csak bolond...
-
Bodz
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #21173 üzenetére
Persze. Úgy igazából semmire sem használom a többi fülesem mellett, feleslegesen áll a szekrényben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- EA Sports WRC '23
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla