- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
Treyarch igencsak sokat dolgozhatott az utóbbi időben a Call of Duty 5. részén, mely mint köztudott, ezúttal ismét visszakanyarodik a II. világháború témájához. A Csendes-óceáni küldetéseket tartalmazó játék már játszható állapotba került, és jelenleg minőségbiztonsági tesztelés alatt áll. A Treyarch június 6-án fog egy zárt körű bemutatót rendezni meghívott vendégek számára, ahol bemutatják a Call of Duty sorozat újabb családtagját. Konkrét követeléseik a sajtótájékoztatóra vonatkozólag: se kamera, se fényképezőgép nem lehet, valamint azt is elmondják majd, mi publikálható és mi nem.
Eddigi információink szerint a következő platformokra adják ki első körben: Xbox 360, PlayStation 3, PC és DS. Franciák számára PS2-re is megjelenik, de Wii formátumban majd csak 2 év múlva.
Tervezett kiadási dátumtól eltérően (idén ősz), előreláthatólag csak 2009 februárjában fog megjelenni a Call of Duty 5.
-
gyerpi
aktív tag
teljesen igazad van jobb mint a PUB és a múltkor nagyon is megszorítottuk őket vacanton, de mondjuk tegnap sztem mindenki megvert volna annyira nem ment a többségnek és sztem a szerverük is szarul van beállítva /lehet hogy én rosszul látom/,
DE mondjuk akkor is zavar, hogy mikor 1 meccsünket játszottuk velük jó formán lőni sem tudtak cross-on /ez nem csak az én véleményem/ utána pedig bármilyen pályán kikapunk tőlük
habár lehet, hogy valami fanatikus gyerekek akik éjjel nappal cod-oznak -
gyerpi
aktív tag
figyu mar
egyik ismerősnél nem megy a multis rész vagyis megy csak kevés fps ugy 30 körül és rettenetesen laggol
csinalok saját szervert akkor is nagyon laggol
új win van rajta meg minden amúgy 8600 gt a gkártya
a SP simán megy mi a hiba? -
gyerpi
aktív tag
Booz nézted a laptop árát
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Balinov #1683 üzenetére
"Melohoz a szerencsen kivul kellett meg 11ev szakmai tapasztalat,Oracle es mas MRP rendszer ismerete,meg angoltudas,sot meg merem kockaztatni iparagi ismeret is.Meg egy ir mobilszam,amin otthon el tudtak erni.Utobbi eletem eddigi legjobb befektetese"
no ez viszont nem szerencse
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk tény, hogy nálunk mióta 1séges az adókulcs /19%/ és eleinte semmilyen adójóváírások /ha jól mondom mert szlovákul jobban tudom
/ nem volt engedélyezve /pl áfa vissza igénylés személyautókra/ szóval ahhoz képest, hogy 19% volt az adó sok szigorítás is volt nem is kevés
de mondjuk 98-tól szoptunk eleget drasztikus gázáremelés, villany az árak nagyon felmentek stb.
most már jobb a helyzet a kisvállalkozóknál /1 évig nem fizetsz adót meg hasonló kedvezmények/
de ne gondoljátok, hogy itt olyan jó igen Pozsonyban meg max. 100 km-re Pozsonytól utána meg nyomor és a sok ork, -
gyerpi
aktív tag
nem biztos, hogy jobban jártok Viktorral
sőt biztos vagyok benne hogy nem
-
gyerpi
aktív tag
no
szóval most írt vissza csákóka 2500 korona - 19500 Ft/nem enged beléole/ a Sapphire3850 256MB, 256 bit gkártya amit tegnap ts-en mondtam januárban vette úgy hogy még bőven van rajta gari
vélemény megér annyit -
gyerpi
aktív tag
no szóval !
a pénz elég fontos szempont, de nem fő szempont azért kérdezem mi a véleményetek róla, megér mondjuk 7-8 kilóval többet adni a 9600GT-ért vagy elég ez a cod4-hez
mivel úgy is csak cod-ot játszom /a többire egyszerűen nincs időm/ arra kérem
összpontosítani
és a cod5 úgy is csak jövőre várható addig pedig úgy is veszek /persze ha élek és dolgozom/ más procit és kártyát mert akkor már a mostani bika kártyák is apró pénzért lesznek /mondjuk kérdés a mostani kártyák mire lesz elég/
szóval nálam nem az a prioritás, hogy legyen maxfps-em 333 de még 250 sem kell elég nekem ha van 125 de fix a cod2-őt is így játszottam és nem voltam annyira béna a játékban
tudhatjátok az fps nem minden tudom ha sok fps van akkor sokkal több fejest bead és csipával elég ha mellé lősz stb ez mind fps bug csak 1szerűen sztem felesleges kiadni akár 1 ezressel is többet kiadni ha mondjuk a gyengébb kártyán is szépen fix 125 fps-el megy a játék - lehet nincs igazam de nekem ez a véleményem -
gyerpi
aktív tag
Erre már nem mondok semmit
a callofduty.hu-ról
Többen is jelezték, és hallomásból tudom, hogy a K3 mod népszerű a tini-szerveradminok körében. Ha végigolvasod a hírt, mindjárt nem lesz a kedvenced.Az, aki a modot megalkotta, beleépített egy RCON-LOPÓT, valamint egy AIMBOT-ot is a modifikációba. Biztonsági okokból a következő map-ek levételét ajánljuk a szervertulajdonosoknak:
* Backlot Night (mp_backlot_night)
* Q3 The Stronghold (q3ctf)
* WAWA
* Rat House
* Maze1Valamint a következő modok szintén a K3-at elkészítő moddertől származnak:
* Ion Cannon Mod
* Freeze Tag mod
* iBAS Beta 1.1 ModTehát ezeket a modokat és mapeket nagy ívben kerüljétek.
-
gyerpi
aktív tag
Sziasztok !!!
1 nagyon kedves kolléganőm ezt akarja megvenni ennyiért de Angliában [link] hozzászólásokat kérek - előnyök, buktatók stb. elsősorban a tőled Booz mert te vagy a Toshiba szakértő és nálatok mennyiért lehet ilyet beszerezni
-
gyerpi
aktív tag
rajtad múlik minden, de mondom ha lemented a régit elvileg vissza tudod rakni ha nem lenne jó a F6a
már frissítettem biost igaz még a socket A-s korszakomban még ott flopy-ról ott egyszer sem volt semmi baj, ami nem működött rendesen kidobtam és beraktam a régit
ezen még nem frissítettem de ezen már lehet a win-ből is legalább is azt írja -
gyerpi
aktív tag
Amúgy akinek az aláírás alatt még a régi PUB IP cím van légyszi írja már át
-
gyerpi
aktív tag
nekem ezzel a konfiggal van úgy 5600 pont ha jól emlékszem, de majd otthon pontosan megmondom
most amúgy /el ne kiabáljam/ elég jól megy a gép sztem az a rootkit tett be a net-emnek meg persze a szlovák vasút mert ő tőlük vesszük a netet, de az most is szar mert semmiből semmi 600-as pingjeim vannak és az a csipázásnak nem tesz jót
-
gyerpi
aktív tag
a múltkor fel raktam apróhirdetésre a procimat, hogy eladom az árat 1000 koronára írtam /az cca 7800 Ft/ hihetetlen mennyien írtak - amúgy fogalma sem voltak az árakról, úgy kalkuláltam ha a két magos intel-ek a dual core-k kerülnek 1800 korona körül /az 15 000 Ft körül/ kerülnek mondom az ezres reális ár
hát lóbingót 1500- 2000 -ig vannak apróhirdetésben az olyan procik mint az enyém
nem értem miért ilyen drága ez a xar -
gyerpi
aktív tag
Helló!!!
Ma BL döntő
úgy hogy max 21:00 leszek
-
gyerpi
aktív tag
helló
én leszek -
gyerpi
aktív tag
Helló!!!
Sajnálom a tegnapit, de le kellett lépnem. -
gyerpi
aktív tag
no szóval látja az xfire a régi 12-est ami most már 20-as lett és forditva 1 kicsit belebonyolódtam
most akkor megforditsam a jaték modokat is? -
gyerpi
aktív tag
NYEV meg van cserélve a két szeró slot száma
nézzétek meg xfiren rajta van-e -
gyerpi
aktív tag
felraktam az uj PAM CB modot az 1.5-et mind a 2 szeróra
-
gyerpi
aktív tag
válasz
kavicssli #1187 üzenetére
hát + 1200 SK volna /9360 Ft/
ha 1700 Sk-ért el tudnám adni az enyémet /13260 Ft/
de ha le tudnám alkudni akkor 1000 + Sk volna /7800 Ft/
ja és tényleg mennyiért mennek nálatok a 7600 GT ez konkrétan Giga, 256 MB ,128 bit-es
tehát 2900 Sk volna /22620 Ft/ még fél év garival
csak megérné -e nem tudom állítólag elég drága kártya volt ez -
gyerpi
aktív tag
erről mi a véleményetek
GF 7900 GTX 512 MB 256 bit , VIVO, [link]
elég jó áron van
ha az enyémet el tudnám sütni akkor nem sokat kéna rá fizetni -
gyerpi
aktív tag
maradhatunk itt is nekem nem gond csak a Booz szerverét kéne 20-ra át rakni a másikat megszüntetni sztem felesleges 2 szervert fizetni és úgy is azt látja a X FIRE
mert nincs garancia hogy az obineteset látni fogja
vagy ha 2-őt akarunk akkor a másikat lehet bérelni az obinet-től és meglátjuk melyik a jobb
nekem épp mind1 hány szerónk van vagyis ne legyen 10, de kettő nem gond pénzileg sem
mind1 200 Sk-t vagy 300 -at vagy 400-at fizetek 3 havonta -
gyerpi
aktív tag
[link]
kinek van gondja? -
gyerpi
aktív tag
mondjuk sztem a szolgáltató is xar ami a net-et adja csak hát olyan kis falu a miénk, hogy örülünk hogy ez is van
ha bár a szerver sem mind1 milyen mert az FGC-nél nektek a pigjeitek 40 körül mozog nekem 70 körül
habár mondjuk az obinetes szervereken nincs ilyen nagy különbség úgy 50-esek a pgjeim -
gyerpi
aktív tag
Helló!!!
Booz : hálás köszönet eltűnt a rootkit-empedig már kezdtem hozzá szokni
,
de mondjuk tegnap nem tudtam kipróbálni, hogy lagolok vagy nem mert most a változatosság kedvéért tegnap este nem ment a net
de sebaj SP játszottam -
gyerpi
aktív tag
ezt dobja ki minden boot-nal a gépem
[link] -
-
-
gyerpi
aktív tag
nem csak lehetett látni és amúgy is átlátható a taktikánk 1 idő után
a csipásuk feszt a A plant kukájától csipázott a B felé meg mondtam én annyira lagoltam 100 fps-nél hogy csak na 100 alatt a pingem nem volt a 2 map vacant-on amit nálunk játszottunk 60-as pingam volt a max -
gyerpi
aktív tag
jól felkészültek cross-ra belőlünk mi pedig csak néztünk mint a moziban talán backlot-ot kellett volna választani abban sem vagyunk rosszak
és amúgy én nagyon laggoltam úgy hogy náluk többet nem játszom már mint a szerverükön
amúgy érdekes a miénken tegnap nem volt lag
ja és amúgy azokat a beállításokat a PB-jük miért nem engedi mikor a játékon belül állítottam
semmilyen cfg hack nerm volt -
gyerpi
aktív tag
hát én leszek talán 7 óra körül
más:
péntek délután azt hiszem Ovecs koléga után vagy Pyros már nem tudom szval mentem 1 tdm szeróra mivel 10 perc után elkezdek lagolni/most sem derült ki mitől/ nem ment jól csak kínlódtam de így is kezdtek buzerálni a gyerekek mert állítólag az egyiket lelőttem mielőtt helit tudott volna hívni
szóval bloc volt a gyerekek 1 helyben kempeltek ezerrel bementem lelődöztem őket
jött anyázás a "kurva anyád elbsztad a helimet te buzi" stb.
no hát már hányingerem van ilyen kölyköktől igazán ........ -
gyerpi
aktív tag
Szevasztok !!!
Egész hétvége alatt még annyi időm sem volt, hogy felmenjek 1 picit lődözni
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk tegnapp ahogy mondom vissza jött az fps-em este már jól ment csináltam is 60:30 statot
TDM-en és lehet én vagyok igényes vagy mi a szar és ebből többet nem lehet kihozni mondjuk tény hogy a net is szar meg az fgc szervere is mert a szlovakoknal ma delelőtt nem volt gondom
vagy a memóriák szarakodnak mert 5-5-15 1 clok alap fesz-en vannak
kéne nekik több kako -
gyerpi
aktív tag
amúgy tegnao felraktam az eredeti drivert ami hozzá volt tuti valamit az újjal elbsztam
mert mikor betelepitette a régit az AF 2x-en volt a AA pedig 4x-en úgy hogy sztem az újabb driver úgy futott és megfektette a kártyát
de mondjuk a régi driverell beállitottam 0 -ra mind 2-őt akkor úgy ahogy vissza jött az fps csak most is ha lövök lecsöken 90-ről úgy 40-re -
gyerpi
aktív tag
Hello!!!
Zalman VF900Cu megér 700 SK azaa 5460 FT-ot tiszta uj csak nincs ra garancia
ez [link] -
gyerpi
aktív tag
Pyros : irtam is hogy teljes mellszéleségben ki állok Hunor döntése mellett csak a jövőre nézve mondtam
mondjuk én nem fogok soha kidobni vagy banolni senkit azt megteszi helyettem a PB
Hunor: ezért irtam, hogy admin vagy koztál 1 döntést ennyi -
gyerpi
aktív tag
Sziasztok!!!
Tudom senkinek nem fog tetszeni a dolog amit irok, de muszáj megirnom. mert nagyon kikivánkozik belőlem
a tegnap esti dologhoz szólnák hozzá aki tudja miről van szó az érteni fogja
szóval nem tudom Zeenek mi baja volt lehetett rossz napja volt vagy volt a kalap alatt, de igy beszologatni a ti szervereteken tőlünk senki nem szólt be és plána nem csiterezett le senkit /főleg, hogy tudjátok hogy nem csal/ ezt nem ott kell megbeszélni
ja és utánna az a hangnem nem volt felnőtt emberhez méltó
kritika ide:
ismertek és tudjátok én sem tudok a nyelvembe harapni inkább hanem kimondom amit gondolok és ez baj próbálok is megváltozni, de másnap átgondolom és ha kell bocsánatot kérek
szóval az a véleményem a szerverről nem kéne senkit ki dobni /persze aki anyáz 1folytában és nem tartja be a szabályokat no gl stb. az más tészta/ pláne nem bann-olni
ezt ne vegyétek sértésnek nem annak szánom ha nem jó tanácsnak,
senkinek sem esik jól ha kidobják és főleg ha bann-t kap ezt nagyon jól tudja aki régebbtől codozik
ilyenkor el kéne számolni 10-ig és utánna dönteni és tudom seki sem szeretné ha az a hir járna már csak mondjuk a PH-n is hogy a NYEV szeróról az adminok dobálják ki az embereket mert ....... csak a MERT a nem NYEV-est nem fogja érdekelni csak nem jön hozzánk játszani
nagyon jó tudom nehéz lenyelni engem is sokat csitereztek le a cod2-ben kick-et is kaptam bann-t is és nem esett jó és megértem Hunort is és mivel csapat játékos vagyok ki állok a döntése mellett csak mondjuk ha ő is elszámol 10 -ig lehet hogy másképp dönt
ezt azért irom hogy ne legyen tévedés hogy én Zee pártját fogom szó sincs róla Hunor admin hozott 1 döntést ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- VPN topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest