Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
HA minden igaz itt van.CoD4MW-1.6-PatchSetup.exe
-
PyroS
senior tag
Az volt a gond,hogy NEM VOLT TAKTIKÁNK!Meg mindenki csak RAMBOzott
.Remélem máskor jobban fog menni a játék,de mostanában én is mindig fáradt vok
.Sok a meló
.
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt.
Gyik: ha lehet máskor ne szervezz ilyen wart mint a tegnapi
.
-
PyroS
senior tag
Sokba lesz még ez neked
.
A modern valós idejű stratégiák pápája, a Command & Conquer immáron bárki számára ingyen elérhető, ugyanis az Electronic Arts letölthetővé tette a jó öreg klasszikust. Aki esetleg lemaradt volna eme történelmi játékról, most letöltheti a NOD és GDI oldal ISO-ját és egy gyors írást követően máris Kane nyomába eredhet vagy éppen a GDI-nak teheti be a biciklupumpát. Ha másért nem, hát az átvezetőkért és a NOD féle Obelisk of Light hangeffektusáért mindenképp érdemes lecsekkolni. 1995-ös játék, 640x480-as grafika, dögös zene, igazi örökzöld alkotás.
[link] -
PyroS
senior tag
Új Red Alert színészek lépnek a porondra: Szergej szerepében Sztélio Szávánte. Rocket Angel, a kínai szépség Minae Noji. Zalinsky asszisztense pedig a csábos Sonni Stommel. Finom koncepciókrémek csöppentek még a tortára.
"A hosszú, férfias fegyvereket szeretem!"
Natasha
"Őrmester! Sorakoztassa a századot! Az Apokalipszis Tankezred parancsnoka szólt, hogy kéne pár gyalogos ellenség nekik a reggeli gyakorlásra."
Szergej
"Helló, Főnök! Nézze milyen gyönyörű nyakláncot vettem a sarki butikban!"
"Helló fiúk! Mónika vagyok!"
(Belevaló lányférfi mély, basszus hangján.) A képeket így nem tudom be linkleni.Az 1995-ben megjelent eredeti Command & Conquer játékhoz készült egy nagyszerű peccs, amivel nagyfelbontásban futtathatjuk a valós idejű stratégiák abszolút királyát. A nem is oly régen ingyenessé tett játékban elszabaduló atomboma robbanásokat így szuper hires módban futtathatjuk. A peccs itt található...
-
PyroS
senior tag
"A Codemasters végre igazi autóversenyt készít, melyben a hangsúly a száguldásra került. Autótuningot és különféle, aprólékos karosszériaturbózási lehetőségeket felejtsük el. Itt a vezetés és a trófeák elnyerése a lényeg. Zöldfülű versenyzőként indulunk, kinek garázsában pár igénytelen járgány vacog.
Később, dobogóra kerülés és díjak bekaszálása után új autókat veszünk. Végül bővíthetjük csapatunkat, mert híres pilótákat vehetünk fel alkalmazottként és a meguntakat rúghatjuk ki, attól függően, épp melyik versenyre kire van szükségünk. Látványos törések és autókinyírások bent vannak. Időjárás nincs. 12 játékos online mérkőzésekre nem tudjuk az autót részletekbe menően felépíteni. Flasback fícsőrrel 10 másodpercet visszatekerhetünk időben, ha épp totálkárosra törnénk a drága pénzen vásárolt Ferrari prototípust. Ekkor sértetlen autóval folytatjuk a versenyt.
Thx, Dulakh!" -
PyroS
senior tag
Ezt ismertétek már?[link]
-
PyroS
senior tag
Elősször mit írtál?
Amúgy nem vettem észre nagy gyorsulást.Max a tesztekeben és a Crysisben.Ha Yakonak nem kellet volna a 2180-om akkor nem cseréltem volna én sem.
Gyerpi:Ezt majd olvasd át.Frissítve!9600GT VS HD3850 TESZT
-
PyroS
senior tag
Hello all
.
Lorenzo: nekem csak egy X710F egerem van ez max 1000dpi-s.Az elején nagyon furcsa volt,nagyon gyors volt de mostmár megszoktam.Már hiányzik a még nagyobb dpi
.
Hunor: te az egy gombos Apple egérrel is írtanál
de nálam kijött a különbség ezzel a gyorsabb egérrel.Valamivel jobban megy a célzés és a gyors mozgás.Amúgy a Zalmann procihűtőd akarod felrakni?A Hyper TX2-re én is feldobtam egy 12cm ventit nem sokkal hűt jobban de sokkal halkabb
.
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #1005 üzenetére
Lorenzo sajnos ez egy pörgős játék,ha le állsz kempelgetni akkor addigra le is plantolják a bombát.Rohanni kell,hogy oda érj még az ellenfél előtt a stratégiai helyekre.Az biztos,hogy tegnap rendesen kikaptunk a második mapon jó ha öltem kb 3-4-et.Káromkodtam én is de nem szidtam a többieket.
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #1009 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek.
Bali:szorítunk neked majd jelezd,hogy sikerült.
Yako:Szerintem nyugodtan beírhatod a nevét,ha már szerveren így viselkedik.Sajnos mivel az Xfire látja azt a szervert ezért sok az idegen.Rakd fel a Miniadmint és elmagyarázom a használatát és legközelebb aki káromkodik azt ki kell dobni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest